Bouwrijp maken Molenzicht van start

Dit item is verlopen op 28-02-2017.

Wethouder Piet Utens heeft op 12 januari 2017 het officiële startsein gegeven voor het bouwrijp maken van bedrijventerrein Molenzicht. Hij deed dit door het onthullen van een promotiebord.

Molenzicht

Molenzicht is een kleinschalig bedrijventerrein voor bedrijven met een hoogwaardige uitstraling. Het terrein omvat in totaal circa 1,7 hectare uitgeefbare grond, verdeeld over tien kavels. Eén van de kavels is al in gebruik als Corsobouwplaats van het buurtschap Markt. Projectontwikkelaar Prohuis gaat op een zichtlocatie op Molenzicht naast Mencia Sandrode een bedrijfsverzamelgebouw bouwen. Dit gebouw is bedoeld voor kleine bedrijven, die een eigen ruimte willen kopen. Het vormt een aanvulling op het bestaand aanbod voor huisvesting van bedrijven in Zundert. Voor de overige kavels zijn naast Prohuis aan drie bedrijven opties verleend. Er zijn nog drie kavels vrij met een gezamenlijke oppervlakte van 6.360 m².     

Bereikbaarheid 

Tijdens de werkzaamheden voor het bouwrijp maken kunnen de parkeerplaatsen langs de Kringgreppel niet gebruikt worden. Het Mencia College blijft gedurende het werk gewoon bereikbaar. Het bouwrijp maken van het bedrijventerrein duurt tot en met 17 maart. Aansluitend hebben de nutsbedrijven nog enkele weken nodig om het ondergrondse netwerk aan te leggen.

Meer informatie: bedrijventerrein Molenzicht.

Piet Utens onthult bouwbord bedrijfsverzamelgebouw Molenzicht
Foto: Addo Sprangers (Zundertse Bode)
 

Logo Buurtpreventie     Naambord Molenstraat

Logo West-Brabants Archief

                Logo rekenkamercommissie