Gemeente Zundert zoekt een Beleidsmedewerker Financiën

Dit item is verlopen op 20-02-2017.

Accent op Sociaal Domein

Zundert algemeen

Zundert is een typisch Brabantse plattelandsgemeente. Kleine kerkjes, oude gebouwen en karakteristieke monumenten vertellen het verhaal van het rijke en bewogen verleden van de gemeente. Zundert staat bekend om het Bloemencorso, de Boerendag en is het geboortedorp van Vincent van Gogh. De gemeente Zundert ontwikkelt zich naar een regiegemeente, een gemeente die zelfstandig blijft maar in het werk de samenwerking zoekt met andere gemeenten. De organisatie is volop in beweging en de ontwikkeling binnen de vakgebieden is duidelijk merkbaar. Dit geldt ook voor de ontwikkelingen binnen het financiële vakgebied. Als gevolg hiervan zijn wij in het team op zoek naar versterking. 

De uitdaging

Als beleidsmedewerker financiën is het contractenbeheer op jouw werkveld in goede handen. Je bent adviseur (het financiële geweten) van het beleidsthema Sociaal Domein, Zorg, Cultuur, Onderwijs, Sport en Veiligheid. Je hebt kennis van de decentralisaties binnen het Sociaal Domein en de projectcontrol bij grote gemeentelijke projecten is jou op het lijf geschreven. Verder ben jij het financiële aanspreekpunt voor de Gemeenschappelijke Regelingen van onder andere de Veiligheidsregio, Het Werkplein Hart van West-Brabant en de WVS. Het maken van kostprijsberekeningen en voor-nacalculatie analyses zijn bekend terrein. Je levert advies / financiële toetsing bij collegenota's, formatie- en inhuurvraagstukken. Tenslotte ben je de trekker en ondersteuner van de P&C producten.

De ideale kandidaat

Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving en heb je kennis van de financiële zaken van het Sociaal Domein en MKBA. Je bent accuraat, assertief, communicatief vaardig zowel mondeling als op papier, kan snel schakelen en legt verbindingen. Je hebt een frisse kijk op je werk en bent een waardevolle aanvulling op het team. 

Arbeidsvoorwaarden

De functie wordt tijdelijk ingevuld voor de duur van één jaar voor maximaal 36 uur per week. De functionele schaal behorende bij deze functie (generieke functie Beleidsmedewerker B) is schaal 10. De gemeente Zundert kent reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en flexibele invulling van de werktijden.

Geïnteresseerd?

Graag nodigen wij je uit om je bij ons aan te sluiten. Stuur je brief en CV vóór 20 februari naar vacature@zundert.nl.

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Hans van Kroonenburg, coördinator financiën, direct nummer 076-599 56 59.
Voor nadere informatie over de procedure neem je contact op met Inke Braspenning, cluster P&O, direct nummer 076-599 57 11.

Logo Buurtpreventie     Naambord Molenstraat

Logo West-Brabants Archief

                Logo rekenkamercommissie