Uitnodiging publieksavond windenergie A16

Dit item is verlopen op 13-04-2017.

Presentatie opstellingsvarianten

Op 30 maart vindt er in de Koutershof in Rijsbergen een publieksavond plaats over het project windenergie A16. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze publieksavond presenteren de provincie en betrokken gemeente Breda, Drimmelen, Moerdijk en Zundert de 24 opstellingsvarianten van windmolens langs de A16. Wij zijn benieuwd naar uw mening. Tijdens de publieksavond krijgt u uitgebreid de kans om uw mening te laten horen. Aan de hand van onder andere uw mening worden de mogelijkheden van de ongeveer 12 varianten verder onderzocht. 

Programma

U kunt binnenlopen tussen 19.00 en 21.30 uur. Tijdens de inloopavond zal een tentoonstelling van de 24 varianten te zien zijn. Ook worden er een aantal kennissessies rond specifieke thema's met betrekking tot windenergie gehouden. U kunt ook in gesprek gaan met de aanwezige experts, leden van het projectteam en bestuurders van verschillende gemeenten. De opstellingsvarianten worden uiterlijk een week voor de publieksavond openbaar gemaakt op de website www.brabant.nl

Opvolging

Mocht u 30 maart verhinderd zijn, dan bent u ook van harte welkom op 5 april van 19.00 tot 21.30 uur in het Plexat in Wagenberg. Ook op 11 en 12 april heeft u de mogelijkheid om uw mening te geven. Tussen 16.00 en 20.00 uur kunt u binnenlopen bij projectbureau Windenergie A16 aan de Princenhagelaan 1A1 (naast IKEA) in Breda. 
Alle input wordt meegenomen in de procedure die in het voorjaar van 2017 verder gaat. Rond de zomer bepaalt de stuurgroep het voorkeursalternatief (VKA). Dit wordt in het Provinciaal Inpassingsplan opgenomen (PIP) en vormt de basis voor de vergunningsprocedure. Hierover wordt u op een later tijdstip ge├»nformeerd. 
 

Logo Buurtpreventie     Naambord Molenstraat

Logo West-Brabants Archief

                Logo rekenkamercommissie