Vacature: Medior Communicatieadviseur 24 uur per week

Dit item is verlopen op 27-02-2017.

De gemeente Zundert is op zoek naar nieuwe collega's. Zundert is namelijk volop in beweging. Samen bouwen we aan een nieuwe organisatie. Een organisatie die aansluit bij de veranderende samenleving en inspeelt op de behoefte van inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen. Inwoners verwachten een andere, meer faciliterende rol van de gemeente. Een gemeente die ruimte geeft aan initiatieven van inwoners, samen zoekt naar oplossingen, resultaten neerzet en in netwerken samenwerkt. Een gemeente die flexibel en efficiƫnt (samen)werkt en medewerkers de ruimte geeft om hun talenten te ontwikkelen. Initiatief, lef, flexibiliteit en goede sociale vaardigheden zijn kwaliteiten die wij belangrijk vinden in onze medewerkers.

Voor het taakveld Communicatie zijn we op zoek naar een: 

Medior communicatieadviseur

voor 24 uur per week


Wat houdt deze functies in?

Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het communicatiebeleid. Ook signaleer je maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en anticipeer je op de communicatieve consequenties hiervan. Je bent intern het aanspreekpunt voor de communicatie en adviseert over communicatie bij bestuursvoorstellen en projecten. Je onderhoudt perscontacten en schrijft toespraken voor het bestuur. Ook heb je een rol binnen de lokale/districtelijke crisis- en rampencommunicatie.

Wat vragen we? 

Je hebt een communicatieopleiding op hbo- of wo-niveau afgerond en hebt ervaring als communicatieadviseur, bij voorkeur bij een overheidsorganisatie. Je hebt ervaring met bestuursondersteuning en brede communicatieadvisering. Je hebt een goed ontwikkelde politieke antenne en kent het reilen en zeilen van het lokale openbaar bestuur. Je hebt gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen en hebt een talent voor het leggen van verbindingen, zowel naar buiten toe als binnen de eigen organisatie. Je bent in staat anderen enthousiast te maken voor communicatie, samenwerking en burgerparticipatie. Je schakelt zonder problemen tussen strategische advisering op bestuurlijk niveau en praktische zaken op de werkvloer. Je bent flexibel, creatief, initiatiefrijk, een teamspeler en op z'n tijd ook een pionier. Je draait je hand niet om voor het schrijven van een persbericht of een speech. Uiteraard kun je overtuigend adviseren en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je helemaal thuis in de laatste online en social media trends.

Wat bieden we je?

De functie wordt ingevuld voor 24 uur per week. De functionele schaal behorende bij deze functie (generieke functie Beleidsmedewerker C) is schaal 9. De gemeente Zundert kent reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en flexibele invulling van de werktijden.

Belangstelling om te solliciteren?

Graag nodigen wij je uit om je bij ons aan te sluiten. Stuur je brief en CV uiterlijk 26 februari 2017 naar vacature@zundert.nl.

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Nicolette Bovenhorst, Senior Communicatieadviseur, direct nummer 06-43 51 84 08.

Voor nadere informatie over de procedure neem je contact op met Inke Braspenning, cluster P&O, direct nummer 076-599 57 11.

Logo Buurtpreventie     Naambord Molenstraat

Logo West-Brabants Archief

                Logo rekenkamercommissie