Disclaimer

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de website van de gemeente Zundert. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met deze voorwaarden.


Verantwoordelijkheid

Deze website bevat informatie afkomstig van de gemeente Zundert. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval is de gemeente Zundert aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website. Tevens behoudt de gemeente Zundert te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen.


Link naar website derde(n)

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die door andere partijen dan de gemeente Zundert worden geëxploiteerd. Een dergelijke link wordt uitsluitend voor het gebruikersgemak verstrekt. De gemeente Zundert heeft geen zeggenschap over deze websites en kan derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.


Copyright

Al het materiaal dat getoond wordt op deze website is eigendom van de gemeente Zundert en is beschermd door copyright, handelsmerk en andere intellectuele rechten. Het materiaal mag alleen gebruikt en geprint worden voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Het materiaal mag niet worden gereproduceerd, verspreid, verkocht of gepubliceerd zonder dat daarvoor schriftelijke goedkeuring is verkregen van de gemeente Zundert.

 

Informatie

Voor meer informatie over het gebruik van het materiaal, kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van de gemeente Zundert, Markt 1, 4881 CN Zundert, tel: 076-5995600, fax: 076-5995666, e-mail: communicatie@zundert.nl

 

Logo Buurtpreventie     Naambord Molenstraat

Logo West-Brabants Archief

                Logo rekenkamercommissie