Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning
Publicatiedatum:
woensdag 6 oktober 2021Kennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning voor het verbouwen van het winkelpand, het omzetten van kantoor naar woonfunctie, het aanleggen van een in/uitrit en het wijzigen van de handelsreclame op locatie Molenstraat 62 in Zundert

De gemeente Zundert heeft op 30 september 2021 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer Z21-004495 voor het verbouwen van het winkelpand, het omzetten van kantoor naar woonfunctie, het aanleggen van een in/uitrit en het wijzigen van de handelsreclame op locatie Molenstraat 62 in Zundert te verlengen met een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen:

  • Bouw

  • Reclame

  • Inrit/Uitweg

Procedure

Dit besluit tot verlenging van de beslistermijn publiceren wij om u te informeren over ontwikkelingen in uw omgeving. U kunt hiertegen geen zienswijze, bezwaar of beroep indienen.

Heeft u vragen over de verdere procedure of dit besluit, dan kunt u mailen naar gemeente@zundert.nl o.v.v. publicatie verlenging beslistermijn omgevingsvergunning met zaaknummer Z21-004495 of u kunt telefonisch contact opnemen via 076-5995600.