Originele publicatie downloaden:
Link naar originele publicatie:
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning
Publicatiedatum:
donderdag 28 april 2022Kennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning voor het veranderen van de functie van het gebouw naar een appartement en een verkooppunt tbv een bakkerij op locatie Klein Zundertseweg 1a in Klein Zundert

De gemeente Zundert heeft op 25 april 2022 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer Z22-001570 voor het veranderen van de functie van het gebouw naar een appartement en een verkooppunt tbv een bakkerij op locatie Klein Zundertseweg 1a in Klein Zundert te verlengen met een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen:

  • Bouw

  • Handelen in strijd met regels RO

Procedure

Dit besluit tot verlenging van de beslistermijn publiceren wij om u te informeren over ontwikkelingen in uw omgeving. U kunt hiertegen geen zienswijze, bezwaar of beroep indienen.

Heeft u vragen over de verdere procedure of dit besluit, dan kunt u mailen naar gemeente@zundert.nl o.v.v. publicatie verlenging beslistermijn omgevingsvergunning met zaaknummer Z22-001570 of u kunt telefonisch contact opnemen via 076-5995600.