Nieuws- en persberichten

Nieuws- en persberichten vanaf 22 juni 2017 (PDF, 16 kb) 

Persbericht gemeente Zundert d.d. 30-11-2017

Gemeente Zundert: uitspraak rechter verandert niets aan aanpak

ZUNDERT – Vandaag was de uitspraak in het kort geding van de heren Cees en Jan Engel, zijn vriendin en de heer Pols tegen de gemeente Zundert over het door hen opgelegde gebiedsverbod. Hoofdeis hierin is het feit dat zij niet meer op het terrein van Camping Fort Oranje komen aangezien zij daar geen enkele rol meer hebben.

Voor de gemeente Zundert is deze uitspraak niet onverwacht. Het is meer een juridische afweging dan dat de rechter de noodzaak niet onderschrijft van het handhaven van de rust op de camping. Om die reden zal de gemeente Zundert het verbod ook handhaven, maar dan met een andere maatregel. “Het betekent dat de heren Engel, zijn vriendin en de heer Pols zich ondanks de uitspraak niet op de camping kunnen vertonen. De zorg voor de bewoners blijft onze belangrijkste prioriteit en daarvoor is het behouden van de rust nodig”, zegt Burgemeester Poppe - de Looff.

Publieksnummer/contactgegevens

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie op camping Fort Oranje? Kijk dan in de lijst "Veelgestelde vragen" hieronder of bezoek het spreekuur op de camping. Maak hiervoor eerst een afspraak bij de receptie.

Heeft u algemene vragen over de sluiting van Fort Oranje, bel dan naar ons speciale telefoonnummer 040-289 44 68 (lokaal tarief) of mail projecten@zundert.nl

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden (PDF, 93 kb)  (23 augustus 2017)

Brieven aan bewoners

Brief aan bewoners en recreanten d.d. 15-8-2017

Brief aan bewoners en recreanten Fort Oranje in de komende tijd d.d. 15-8-2017 (PDF, 904 kb) 

Brief aan bewoners d.d. 18 juli 2017

Brief aan alle bewoners over procedure herhuisvesting (PDF, 2.655 kb) 

Brief aan bewoners d.d. 29 juni 2017

Brief aan bewoners d.d. 23 juni 2017