De gemeente Zundert zoekt jou!

Wij willen een zelfstandige gemeente zijn die flexibel meebeweegt met de maatschappij. Hiervoor zijn wij op zoek naar jou! Ben jij onze nieuwe:

Stagiair Communicatie

Wat ga je doen?

Je loopt mee met de communicatieadviseurs van de gemeente Zundert en krijgt een uniek kijkje in onze keuken. Daarnaast ga je aan de slag met twee opdrachten.

1. Je helpt het communicatieteam om een communicatie toolbox voor medewerkers op te zetten. In deze toolbox zitten allerlei communicatiemiddelen waar medewerkers zelf mee aan de slag kunnen, zoals een foto database, draaiboeken voor bijeenkomsten, een communicatiekalender, tips voor het maken van goede foto’s en video en ga zo maar door.
2. Je denkt mee met het team hoe zij teksten om kunnen zetten in infographics en animaties.

 

Wie ben jij?

Je volgt een HBO studie in de richting van communicatie. Je bent een pro-actieve, creatieve en gedreven student die het ontzettend interessant vindt om in onze netwerkorganisatie werkervaring op te doen.

 

Wat bieden wij?

Wij hebben een stageregeling waarin de mogelijkheden voor een stagevergoeding zijn opgenomen. Een mogelijkheid om praktijkervaring op te doen tijdens je studie voor het aantal uren en gedurende een periode die het beste daarbij aansluit.

 

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nienke van Est, Senior Communicatieadviseur, 076 - 599 56 00.

Heb je interesse? Reageer dan voor 12 juni 2019 via het sollicitatieformulier behorende bij deze functie op www.werkeninwestbrabant.nl.

We kijken uit naar je reactie!