Openingstijden Raadhuis en afspraken

Ondanks de verscherpte richtlijnen van het RIVM, gaat onze dienstverlening aan de inwoners door. Let op: wel worden de openingstijden beperkt. Voor het afhalen van reisdocumenten of rijbewijzen kunt u op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in het Raadhuis. Voor een Eigen Verklaring Rijbewijs hoeft u niet naar het Raadhuis te komen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen, wij sturen de Eigen Verklaring op.

Mocht er geen ruimte zijn voor een afspraak én is er sprake van spoed, dan vragen wij u om ons te bellen via: 076-599 56 00. Wij zoeken dan in overleg naar een oplossing. Heeft u klachten als verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u uit voorzorg niet naar het Raadhuis te komen, maar een nieuwe afspraak te plannen.

Ingeklapt

Afval en Milieustraat

Milieustraat 
De Milieustraat is zoals gebruikelijk geopend.
Mensen grijpen de situatie aan om een voorjaarsschoonmaak te houden. We zien daarom dat het bij de milieustraat druk is. Wij vragen u om alleen naar de milieustraat te gaan als het noodzakelijk is.

Afval
Ook het afval wordt op de gebruikelijke manier opgehaald.

Algemente informatie over dit onderwerp vindt u op de pagina Afval en Milieustraat.

Ingeklapt

Meldingen Openbare Ruimte

Meldingen kunnen nog altijd worden gedaan via VerbeterdeBuurt. We pakken uw melding zo spoedig mogelijk op. Vanwege de huidige situatie, kan het iets langer duren voordat uw melding wordt verholpen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Ingeklapt

College- en Raadsvergaderingen

Vergaderingen van het college van B&W gaan de komende weken door. Burgemeester en wethouders annuleren wel de openbare optredens. De Raadsvergaderingen zijn tot in ieder geval 6 april uitgesteld.

Ingeklapt