Niet-essentiële winkels open tot 18.00 uur, essentiële tot 20.00 uur

Tijdens de persconferentie van 12 november zijn aangescherpte maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor ondernemers. Vanaf 13 november (18.00 uur) gelden de volgende maatregelen:

  • Niet-essentiële winkels en -dienstverlening zoals kledingwinkels, contactberoepen zoals de kapper en casino’s zijn open tot 18.00 uur;
  • Horeca en essentiële winkels, zoals supermarkt, dierenwinkel en drogisterij, zijn open tot 20.00 uur.
Ingeklapt

Ondernemers en ZZP'ers

KvK Corona-loket

Heeft u ondernemersvragen over het coronavirus? Neem dan contact op met het KVK-coronaloket. Staat uw vraag er niet tussen, bel dan naar het Kamer van Koophandel Adviesteam. Vanaf maandag 23 maart is dit nummer open volgens reguliere tijden van 8.30 tot 17.00 uur.

Contactgegevens
www.kvk.nl/coronaloket 
Telefoonnummer: 0800-2117

 

Vrijwilligersorganisatie Over Rood voor ZZP-ers

Over Rood is een vrijwilligersorganisatie die ZZP'ers in financiële problemen helpt. Over Rood is een landelijke organisatie en sinds 2016 actief in Breda en omgeving.

Contactgegevens:
www.overrood.nl
Telefoonnummer: 085-0408 416

 

Heeft u vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-599 56 00. Meer informatie vindt u ook op de website van de rijksoverheid bij veelgestelde vragen.

Ingeklapt

Arbeidsmigranten en coronamaatregelen

De FNV heeft de meest gestelde vragen en antwoorden van arbeidsmigranten en werkgevers op hun website gezet. Heeft u vragen over de coronamaatregelen in relatie tot arbeidsmigranten en/of uw werkgeverschap. Neem dan een kijkje op de website van de FNV

De Rijksoverheid heeft ook een aantal communicatiemiddelen (zoals posters) in andere talen opgesteld. Zoals Engels, Pools en Roemeens. Deze communicatiemiddelen vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Ingeklapt