Nog altijd financiële steun voor ondernemers

Ondernemers - die in de knel zijn gekomen door het coronavirus - kunnen nog altijd financiële ondersteuning aanvragen: de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo-5). Deze ondersteuning is voor maximaal 3 maanden én vult uw inkomen aan tot het sociaal minimum. Ondersteuning in de vorm van bedrijfskapitaal (om liquiditeitsproblemen op te lossen), is ook mogelijk.

De Tozo-5 kan je aanvragen via het Werkplein Hart van West-Brabant.

Ingeklapt

Pakket economische maatregelen

Dit pakket biedt, zo lang als nodig is, maandelijks voor miljarden euro’s aan steun. De maatregelen zorgen dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen, bieden zelfstandigen een overbrugging en maken via versoepelde belastingregelingen, compensatie en extra kredietmogelijkheden mogelijk dat geld in de bedrijven blijft.

Voor de regelingen onder het kopje 'Financiële regelingen' kunt u zich aanmelden. Voor een aantal regelingen moet u bij het Werkplein Hart van West-Brabant zijn.

 

Werkplein Hart van West-Brabant

Ondernemers in Zundert die gebruik willen maken van het maatregelenpakket van het kabinet, kunnen terecht bij Werkplein Hart van West-Brabant. 

Contactgegevens:
www.werkpleinhartvanwest-brabant.nl
Telefoonnummer: 076 750 35 00

Ingeklapt

Ondernemers en ZZP'ers

KvK Corona-loket

Heeft u ondernemersvragen over het coronavirus? Neem dan contact op met het KVK-coronaloket. Staat uw vraag er niet tussen, bel dan naar het Kamer van Koophandel Adviesteam. Vanaf maandag 23 maart is dit nummer open volgens reguliere tijden van 8.30 tot 17.00 uur.

Contactgegevens
www.kvk.nl/coronaloket 
Telefoonnummer: 0800-2117

 

Vrijwilligersorganisatie Over Rood voor ZZP-ers

Over Rood is een vrijwilligersorganisatie die ZZP'ers in financiële problemen helpt. Over Rood is een landelijke organisatie en sinds 2016 actief in Breda en omgeving.

Contactgegevens:
www.overrood.nl
Telefoonnummer: 085-0408 416

 

Heeft u vragen?

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 076-599 56 00. Meer informatie vindt u ook op de website van de rijksoverheid bij veelgestelde vragen.

Ingeklapt

Arbeidsmigranten en coronamaatregelen

De FNV heeft de meest gestelde vragen en antwoorden van arbeidsmigranten en werkgevers op hun website gezet. Heeft u vragen over de coronamaatregelen in relatie tot arbeidsmigranten en/of uw werkgeverschap. Neem dan een kijkje op de website van de FNV

De Rijksoverheid heeft ook een aantal communicatiemiddelen (zoals posters) in andere talen opgesteld. Zoals Engels, Pools en Roemeens. Deze communicatiemiddelen vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Ingeklapt