Hulpinitiatieven op Facebook

In deze vreemde tijd, ontstaan ook veel mooie initiatieven om elkaar te helpen. Het doen van boodschappen, op kinderen passen of het uitlaten van een hond, het zijn allemaal hulpinitiatieven die worden aangeboden. Veel van deze initiatieven zijn terug te vinden op twee Facebookpagina’s (groepen): Coronahulp Zundert en Rijsbergen helpt elkaar.

Ingeklapt

Hulp nodig? Neem contact op met Stichting Welzijn Zundert

Beste Zundertenaren,

Het Coronavirus heeft ook gemeente Zundert behoorlijk op zijn kop gezet. Mensen moeten thuis werken en de scholen zijn gesloten. Iedereen probeert zo goed en kwaad als het kan zich te houden aan de dagelijkse nieuwe richtlijnen die op ons af komen. Sommige inwoners worden hierbij in het bijzonder geraakt, onze kwetsbare inwoners en mantelzorgers. Een dagje naar de huiskamer of zelf de boodschappen halen is er niet meer bij. Hierbij worden ze nog meer geïsoleerd dan ze zich al voelden.

Ons team van Stichting Welzijn Zundert wil de helpende hand bieden. Of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, een doktersbezoek, medicijnen die opgehaald moeten worden, even een telefonisch praatje. De hond die uitgelaten moet worden of een warme maaltijd. En ongetwijfeld zijn er nog vele andere problemen waar onze inwoners nu tegenaan lopen.

  • Heb jij tijd om iets voor een ander te betekenen, meld je bij SWZ.
  • Wij zullen de juiste matches aan elkaar koppelen
  • Heb jij hulp nodig? Leg je hulpvraag neer bij SWZ! Alle vragen zijn welkom!

We houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Dus ben je verkouden, hoest je of heb je koorts. Blijf dan thuis en doe niet mee!

Met dankbare Groeten,

Ankie de Hoon
Directeur SWZ

 

Contact
Stichting Welzijn Zundert (SWZ)
De Welborg 4
4881 CZ Zundert

Telefoon: 076 5972200
E-mail: info@swzundert.nl
Website: www.swzundert.nl

Ingeklapt

#ZundertWenst

De feestdagen van 2020 waren anders dan andere jaren. Normaal gesproken is dit een periode van verbinding. Maar, met de geldende coronamaatregelen, brachten we de feestdagen dit jaar in sterk afgeslankte vorm door. Wij brachten onze inwoners tóch met elkaar in verbinding met het initiatief #ZundertWenst, Wat wens jij ‘n ander?

Kijk voor meer informatie over dit initiatief op de pagina van #ZundertWenst.

Ingeklapt