01 december 2017
Ondertekening overeenkomst

Burgemeester Poppe-de Looff, Carlo van den Eijnden en wethouder De Beer

Gemeente Zundert en hoveniersbedrijf Eijndeloos Groen uit Zundert ondertekenen overeenkomst.


De gemeente Zundert heeft vandaag, op 1 december, een overeenkomst gesloten met hoveniersbedrijf Eijndeloos Groen uit Zundert om het beheer en onderhoud van de rotondes uit te besteden. Om 10.30 uur ondertekenden burgemeester Poppe-de Looff en hovenier Carlo van den Eijnden, in bijzijn van wethouder De Beer, de overeenkomst die voor een periode van tien jaar is afgesloten.

Het gaat om alle rotondes binnen de gemeente. De vier rotondes die in het thema Vincent van Gogh zijn aangelegd worden hersteld. De drie nieuwe rotondes van de randweg en de nieuwe rotonde bij Beekzicht zijn momenteel minimaal aangelegd en krijgen een hoogwaardigere aankleding. Burgemeester Poppe-de Looff zegt: “Ik ben verheugd met deze overeenkomst. Vanaf nu hebben lokale ondernemers een extra optie om hun bedrijf te promoten. Zij kunnen rotondes adopteren door deze via hoveniersbedrijf Eijndeloos Groen te voorzien van reclameborden en natuurlijke aankleding. De rotondes vormen als het ware een podium voor de ondernemers en tegelijkertijd zorgt het voor een groene kwaliteitsimpuls voor de entrees van de gemeente Zundert”. 

Carlo van den Eijnden van Hoveniersbedrijf Eijndeloos Groen zegt: “Als lid van Treeport ben ik al geruime tijd betrokken bij de ‘handtekening van Vincent’. Deze is in de loop der tijd wat gehavend en deels weggehaald. De gemeente heeft de keus gemaakt om de handtekening te herstellen en die taak wil ik als hovenier graag op me nemen. De inrichtingen van de nieuwe rotondes zijn zeer minimaal en daar stoor ik me aan, tijd om dus actie te ondernemen. Via deze weg hoop ik spoedig alle rotondes te kunnen voorzien van een definitieve en representatieve aankleding”.

Heeft u interesse? 

Indien u als lokale ondernemer interesse heeft om een rotonde te adopteren, dan kunt u contact opnemen met Carlo van den Eijnden van hoveniersbedrijf Eijndeloos Groen. Informatie kunt u opvragen via rotonde@eijndeloos.nl

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/?tx_ttnews%5Byear%5D=2017&tx_ttnews%5Bmonth%5D=12&tx_ttnews%5Btt_news%5D=95&cHash=2615934a083c9554b40390ddb8db139f