05 december 2017
J. Meijvis, R. Teunissen, L. Poppe-de Looff en P. Utens

Vlnr: Jeroen Meijvis, Rob Teunissen, burgemeester Poppe-de Looff en wethouder Piet Utens.

Digrom Immo Zundert B.V. koopt vier kavels op bedrijventerrein Beekzicht.


Vandaag op 5 december 2017, heeft gemeente Zundert vier kavels op bedrijventerrein Beekzicht verkocht aan het bedrijf Digrom Immo Zundert B.V.. De koopovereenkomst is zojuist ondertekend door burgemeester Poppe-de Looff en de heer Teunissen van Digrom Immo Zundert B.V..

De verkoop betreft een investering van vier kavels op Beekzicht met een totale oppervlakte van bijna 16.000 m2. Dit is een aanzienlijk deel van het bedrijventerrein, ruim een kwart van de beschikbare ruimte, dat nu is verkocht. De verkoop is een goede impuls voor de economie en werkgelegenheid.

“Het gaat erg goed met de verkoop van de bedrijventerreinen. Op Molenzicht zijn op vrijwel alle kavels opties genomen door bedrijven en ook de interesse in Beekzicht loopt storm. De gemeente zet zich actief in om bedrijven hiervoor aan te trekken en die aanpak is succesvol. Namens de gemeente wil ik Digrom Immo Zundert bedanken voor het vertrouwen dat zij uitspreken in onze gemeente en ik kijk uit naar de realisatie van hun plannen,” aldus Piet Utens, Wethouder Economie.

Het bedrijf Digrom Immo Zundert B.V. heeft zojuist onderstaand persbericht verspreid.

 

-  PERSBERICHT BETREFFENDE DIGROM IMMO ZUNDERT B.V. -

DIGROM IMMO ZUNDERT B.V. KOOPT GRONDEN IN BEEKZICHT 

Digrom Immo Zundert B.V. is eigenaar van de gronden aan de Industrieweg te Zundert waarop Ardo B.V. haar levensmiddelen fabriek exploiteert. De aantrekkende economie alsmede de geografisch aantrekkelijke locatie van de gemeente Zundert hebben Digrom Immo Zundert B.V. doen besluiten om haar vastgoedportefeuille uit te breiden.

Digrom Immo Zundert B.V. is dan ook verheugd om te kunnen melden dat zij op 5 december 2017 van de gemeente Zundert een op het bedrijventerrein Beekzicht direct ten westen van Ardo B.V. gelegen perceel van circa 16.000 m2 heeft gekocht. Digrom Immo Zundert B.V. is voornemens om op haar aangekochte perceel een vrieshal te bouwen die past binnen het geldende bestemmingsplan Bedrijventerrein Beekzicht. De vrieshal zal dienen voor de opslag van diepgevroren goederen en zal door Digrom Immo Zundert B.V. worden verhuurd aan een nog nader te contracteren exploitant.

Met de aankoop van de gronden op bedrijventerrein Beekzicht is voorts met de gemeente Zundert de intentie uitgesproken om parkmanagement te introduceren op het bedrijventerrein Beekzicht. Door parkmanagement zal het bedrijventerrein nog aantrekkelijker worden voor andere investeerders.

Digrom Immo Zundert B.V. heeft vertrouwen in haar toekomst in Zundert. Dat komt mede door de zakelijke en betrouwbare opstelling van de gemeente Zundert, welke opstelling door Digrom Immo Zundert B.V. erg wordt gewaardeerd. 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/?tx_ttnews%5Byear%5D=2017&tx_ttnews%5Bmonth%5D=12&tx_ttnews%5Btt_news%5D=97&cHash=3d912c5a3d86a386c01617aa46c874e8