11 januari 2018
Koen van Baal en wethouder Utens

Koen van Baal en wethouder Utens

Wethouder Piet Utens feliciteert Koen van Baal, eigenaar van Buiten Tuinaanleg & Verandabouw, met de start van de allereerste bouw op Molenzicht.


Wegens gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden op de huidige locatie vestigt Buiten Tuinaanleg zich nu hier. Dit bedrijventerrein met zijn fraaie uitstraling en gunstige ligging aan de randweg van Zundert, biedt het bedrijf nieuwe kansen. Er komt een loods die dienst gaat doen als werkplaats en opslagruimte. Ook bouwt Buiten Tuinaanleg & Verandabouw een kantoorgedeelte/showroom dat de uitstraling krijgt van een recentelijk gerenoveerd ‘oud’ pakhuis.

Precies een jaar geleden gaf wethouder Utens het startsein voor de verkoop van de kavels op het ca. 17.000 m2 bedrijventerrein en nu, een jaar later, zijn op vrijwel alle kavels opties genomen door bedrijven. De gemeente zet zich actief in om bedrijven hiervoor aan te trekken en die aanpak blijkt succesvol. Het bedrijf Buiten Tuinaanleg en Verandabouw is het eerste bedrijf dat start met de bouw.

“Molenzicht geeft mede een goede invulling aan de economische groei in Zundert“, aldus Piet Utens.

Buiten Tuinaanleg & Verandabouw richt zich op totale tuinaanleg, van ontwerp tot uitvoering. Het creatieve bedrijft legt zich voornamelijk toe op de bouwkundige onderdelen binnen tuinaanleg zoals gemetselde en/of houten veranda's, bijgebouwen, vijvers, schuttingen en gestabiliseerde verhardingen. Ook kleine verbouwingen binnenshuis behoren tot de mogelijkheden. Voor de uitvoering heeft het bedrijf een aantal vakmensen in eigen dienst en bedient het zich voor overige nodige disciplines van een vast netwerk aan specialisten.

Eigenaar van Buiten Tuinaanleg & Verandabouw Koen van Baal groeide op in Rijsbergen en woont sinds 2003 in Zundert, waar hij ook zijn toenmalige bedrijf De Seizoenen vestigde. Na tien jaar heeft hij dit bedrijf in 2010 overgedragen en heeft hij Buiten Tuinaanleg & Verandabouw opgericht. Zijn passie voor vormgeven is de basis van zijn tuinontwerpen en bouwtekeningen. “Het uitgangspunt bij deze ontwerpen is een totaalsfeer waarbij het binnenleven en het buitenleven van onze klanten naadloos aan elkaar verbonden worden”. 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/?tx_ttnews%5Byear%5D=2018&tx_ttnews%5Bmonth%5D=01&tx_ttnews%5Btt_news%5D=126&cHash=523c84d84ab46107d5f11f4bb33e4b3e