03 juni 2020

De gemeente Zundert heeft de dienstverlening aangepast, ter bescherming van de klanten, bezoekers en medewerkers en om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te voorkomen. Medewerkers van de gemeente kunnen elkaar vanaf 1 juni 2020 onder voorwaarden weer treffen op kantoor. Het is nog niet mogelijk om externe partijen te ontvangen in het Raadhuis voor bijeenkomsten en vergaderingen.


Afspraak maken

Om de kans op verspreiding van het coronavirus te beperken, werken we op afspraak. Een afspraak maakt u digitaal via www.zundert.nl of via 076-599 56 00. Wij vragen u:

  • Probeer zaken allereerst en zo veel mogelijk digitaal te regelen via deze website;
  • Kom naar de afspraak alleen of met maximaal één begeleider;
  • Maak alleen een afspraak voor (dringende) aanvragen die niet digitaal geregeld kunnen worden.

De volgende producten zijn digitaal verkrijgbaar, hiervoor hoeft u niet naar het raadhuis te komen:

  • Eigen verklaring rijbewijs;
  • Uittreksel BRP (bevolkingsregister);
  • Uittreksel Burgerlijke Stand;


Verhuizing

Bij klachten als koorts of verkoudheid, vragen wij u uit veiligheid voor onze medewerkers en inwoners niet naar het Raadhuis te komen. U kunt als uw klachten zijn verdwenen een afspraak maken.


Openingstijden

De dienstverlening gaat door maar de openingstijden zijn beperkter. De loketten van Burgerzaken zijn geopend van maandag- tot en met vrijdagochtend van 09.00 tot 12.30 uur en woensdagavond van 16.00 uur tot 19.30 uur. Wij verzoeken u bij voorkeur te betalen via de pin.

Mocht er geen ruimte zijn om langs te komen én is er sprake van spoed, neem dan contact op via: 076-599 56 00. Wij zoeken dan in overleg met u naar een oplossing.


Houd afstand

Wij vragen u de aangeraden afstand van 1,5 meter te bewaren. Voor uw veiligheid, die van andere aanwezigen en voor de veiligheid van de medewerkers van de gemeente. Ter bescherming van u en onze eigen medewerkers vragen wij u zoveel mogelijk met de pinpas of contactloos te betalen aan de balies.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/aangepaste-dienstverlening-ivm-corona