07 januari 2021

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Normaal gesproken zouden we vandaag op het nieuwe jaar toosten tijdens de nieuwjaarsreceptie. Omdat dit niet door kon gaan, heeft Ons West Brabant  burgemeester Joyce Vermue en wethouders Johan de Beer, Patrick Kok en Twan Zopfi ge├»nterviewd. In het interview blikken ze terug op 2020 en kijken vooruit naar 2021.

Het interview wordt afgewisseld met de video Dit is Zundert. De video laat zien hoe de gemeente is veranderd van een traditionele organisatie naar een open netwerkgemeente. De gilden sluiten onze alternatieve nieuwjaarsreceptie af met de vendelgroet.

Het interview is vandaag (vrijdag 8 januari) elk uur te bekijken op Ons West Brabant. U kunt het ook bekijken via deze Youtube-video van de alternatieve Nieuwjaarsbijeenkomst.

 

Afsluiting #ZundertWenst

Met het interview sluit het college van B&W de actie #ZundertWenst af. In de kerstbomen hingen veel hartverwarmende, eerlijk en oprechte wensen en ook op facebook werden wensen gedeeld. Voor u, voor mij en voor heel Zundert. We danken u voor uw betrokkenheid. Een mooie aanmoediging voor het nieuwe jaar. De wensen zijn terug te lezen op de pagina van #ZundertWenst

 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/alternatieve-nieuwjaarsreceptie-interview-met-burgemeester-en-wethouders