02 april 2020

Ondernemers, werkgevers, sportverenigingen en culturele instellingen worden hard getroffen door de maatregelen, die coronabesmettingen moeten voorkomen. Er zijn steunmaatregelen om te helpen, maar er is veel informatie en de maatregelen worden door verschillende partijen uitgevoerd. 

We proberen zoveel als mogelijk maatwerk te leveren zodat Zundert goed door de corona-crisis komt.  Het college van B&W hoort graag wat er leeft bij de Zundertse ondernemers, verenigingen en instellingen, zodat we nog beter kunnen inspelen op de hulpvragen en behoeftes die er leven.

Laat het ons weten en wij gaan aan de slag met uw vragen. U kunt uw vragen mailen naar gemeente@zundert.nl  of bellen met het algemeen nummer 076-599 56 00. Kijk ook op onze website: www.zundert.nl/corona.

 

Verlenging maatregelen tot 28 april

Dinsdag 31 maart maakte de regering bekend dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Horeca, kappers en andere contactberoepen blijven tot dan dicht. Ook sportclubs en culturele instellingen gaan niet open. In de week vóór 28 april beoordeelt de regering wat er voor de periode daarna nodig is. Meer informatie vindt u op www.rijksoverheid.nl.

 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/coronavirus-en-zundertse-ondernemers-en-verenigingen