20 september 2018

Het College B&W maakt bekend dat er een nieuwe horeca-exploitant is gevonden voor het CultuurCentrum Zundert. De heer Wil Nouws, bekend van Herberg ’t Pannehûske in Achtmaal, gaat per 1 oktober het horecagedeelte exploiteren. Hiermee volgt hij 'Bij Ons...in Zundert' op. 

Vertrouwen in de toekomst

In samenwerking met de Stichting CultuurCentrum Zundert heeft de gemeente in de afgelopen zomermaanden toegewerkt naar dit moment. Zowel de gemeente als de stichting zijn blij met de heer Nouws als nieuwe horeca-exploitant. Hij is een gedreven professional in wie wij alle vertrouwen hebben,” aldus wethouders Johan de Beer en Twan Zopfi. Gemeente Zundert is eigenaar van het pand. Stichting CultuurCentrum Zundert verzorgt de culturele programmering.

Exploitant Wil Nouws start op 1 oktober. ‘’We hebben er zin in om het hart van Zundert nieuw leven in te blazen. De nadruk zal eerst liggen bij het cultuurprogramma. Vervolgens komt er een passende invulling voor het gebouw,” aldus de heer Nouws.

Voorzitter van Stichting CultuurCentrum Zundert, Jan Damen, kijkt uit naar de samenwerking: ‘’In de gesprekken met Wil Nouws is voor ons een beeld ontstaan van een enthousiaste ondernemer die het belang van de culturele activiteiten een warm hart toedraagt. Wij hebben er dan ook vertrouwen in dat de samenwerking een succes wordt‘’. 

De betrokken partijen stellen alles in het werk om op 5 oktober te kunnen starten met het culturele programma. Het zal een succesvolle aftrap van een mooi seizoen worden.

 

Over het CultuurCentrum Zundert

Het CultuurCentrum Zundert is gelegen in het pand aan de Molenstraat 5 te Zundert. Het beschikt over een theaterzaal, foyer, bibliotheek, en ruimtes voor verenigingen voor repetities en bijeenkomsten.

 

Stichting CultuurCentrum Zundert
Jan Damen
M: 06 – 54 73 82 44

Exploitant
Wil Nouws
T: 076 – 59 85 248

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/cultuurcentrum-zundert-heeft-een-nieuwe-exploitant