17 april 2020

Sportverenigingen die gebruik maken van gemeentelijke sportlocaties hoeven voorlopig niet te betalen voor de accommodaties. Het college van B&W maakt deze week bekend dat reserveringen tot en met  28 april kosteloos geannuleerd worden. Voor de buitensportaccomodaties geldt dat het innen van de gebruiksvergoeding van de accommodatie en energielasten wordt uitgesteld tot  september. 

De gemeente is rondgegaan bij de sportverenigingen om te zien hoe zij worden getroffen door de corona-crisis. Op basis van de rondgang zijn deze steunmaatregelen getroffen.

Ook de situatie bij andere groepen in Zundert, zoals ondernemers culturele verenigingen en inwoners, brengt de gemeente in beeld. Op deze manier kunnen maatwerkoplossingen geboden worden, zodat de Zundertse samenleving zo goed mogelijk door de corona-crisis wordt geholpen.

Meer informatie voor sportverenigingen en corona vindt u op onze website. Ook vindt u op onze website meer informatie over Zundert en corona.

 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/gemeente-zundert-ondersteunt-sportverenigingen-tijdens-corona-crisis