19 november 2021

Innovatief, creatief en duurzaam. Dat kenmerkt de bedrijven HoCoSto en Deltae Innovation Solutions. De twee Zundertse bedrijven kregen woensdag 17 november bezoek van wethouder Johan de Beer en Stephanie ter Borg, directeur bij REWIN. Zij wilden de bedrijven extra in het zonnetje zetten in het kader van de Dag van de Ondernemer op 19 november.

 

Wethouder Johan de Beer is trots op de Zundertse bedrijven: ‘HoCoSto en Deltea Innovation Solutions laten zien waar Zundert sterk in is. Ze zijn gedreven, betrekken de gemeenschap en gaan voor een duurzame toekomst. Waar HoCoSto sterk is in het terugbrengen van CO2-uitstoot door hun warmtebuffers, laat Deltea Innovation Solutions zien hoe je van afval, zoals hondenpoep, nieuwe grondstoffen kan maken. Ook gaan ze slim om met complexe opgaven zoals waterbeheer’. 

Ook directeur van Rewin, Stephanie ter Borg is onder de indruk. ‘Deze bedrijven zijn een mooi voorbeeld hoe we werken aan een innovatief en krachtig West-Brabant. Beide ondernemers tonen lef en hebben een hoop energie om dingen voor elkaar te krijgen. Dat hebben we nodig in onze regio en dat mogen we ook laten zien.’  

 

Op vrijdag 19 november vieren we de Dag van de Ondernemer

In Nederland werken ruim 1,5 miljoen ondernemers die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren groei, banen en welvaart. Op deze dag bedanken we ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen. We vieren het ondernemerschap en zetten ondernemers in het zonnetje. De Dag van de Ondernemers is een initiatief van MKB-Nederland.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/hocosto-en-deltae-innovation-solutions-in-het-zonnetje-gezet