04 november 2021

De gemeente Zundert doet onderzoek naar haar dienstverlening. Inwoners kunnen t/m 13 december de vragenlijst ‘Dienstverlening: samen naar een beter Zundert’ invullen op www.samenzundert.nl.  

De gemeente Zundert staat voor haar dienstverlening aan de inwoners. Iedere dag weer. Om een goed beeld te vormen van wat goed gaat en wat beter kan, voert de gemeente een onderzoek uit. Hiervoor is een vragenlijst opgesteld met daarin verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan onderwerpen als de bereikbaarheid van de gemeente. En ook hoe de communicatie met de gemeente wordt ervaren. 

 

Onder de inzendingen verloten wij 10 VVV-bonnen

De vragenlijst staat op het inwonersplatform Samen Zundert: www.samenzundert.nl. Inwoners kunnen ook een papieren versie invullen. Deze liggen in het Raadhuis of bij één van de gemeenschapshuizen in de dorpen. Inwoners kunnen tot en met 13 december de vragenlijst invullen. Onder de inzendingen verloten wij 10 VVV-bonnen ter waarde van 25 euro.

Burgemeester Joyce Vermue wil inwoners oproepen om de vragenlijst in te vullen: “Een goede dienstverlening van de gemeente is ontzettend belangrijk. Het draagt er aan bij dat je je, als inwoner van de gemeente Zundert, gehoord voelt en met plezier in onze gemeente woont. Daarom vinden we het belangrijk om te weten hoe inwoners onze dienstverlening ervaren. We hopen op heel veel reacties van inwoners. Immers, samen maken we Zundert beter”. 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/hoe-tevreden-bent-u-met-de-gemeente-zundert