13 april 2021

Samen Zundert, het nieuwe digitale inwonersplatform, is woensdag 14 april gelanceerd. De gemeente Zundert nodigt inwoners uit om in een vroeg stadium mee te denken met plannen in de gemeente. Zo kun je reageren, een voorkeur kenbaar maken of stemmen. Het is ook mogelijk om eigen initiatieven te delen. Samen maken we Zundert.

 

Samen Zundert

Burgemeester Vermue laat in een videoboodschap weten dat ze blij is met het platform: Bekijk de video hier: https://youtu.be/5xwC1tlA49E
'Wij vinden het belangrijk dat onze inwoners meedenken en meedoen bij plannen en projecten van de gemeente. Zoals bij nieuwe bouwplannen in je eigen omgeving. Of bij het Uitdaagrecht. Het recht waar je de gemeente kan uitdagen om een taak over te nemen. En dat is maar goed ook. Want inwoners weten heel goed wat er in hun omgeving speelt en waar waarde aan wordt gehecht. In onze gemeenschap leven bevlogen en betrokken inwoners met waardevolle kennis over de eigen leefomgeving. Het zou jammer zijn als we dit niet benutten om samen onze gemeente mooier te maken. Ik nodig daarom iedereen uit om deel te nemen aan het platform Samen Zundert. Door mee te denken met plannen van de gemeente of door mee te doen en andere inwoners te betrekken via het platform bij een plan van jezelf.

 

Inschrijven op het platform.

Iedereen boven de 16 jaar kan reageren via het digitale platform www.samenzundert.nl. Hoe dit gaat staat op de website uitgelegd. Om te reageren op onderwerpen of initiatieven meldt je je aan. Nadat je je hebt aangemeld, laat je een reactie achter. Anoniem reageren kan niet. Heb je vragen of lukt het aanmelden niet? Bel dan naar de gemeente via 076-599 5600.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/inwoners-uit-zundert-praten-mee-via-digitaal-inwonersplatform-samen-zundert