11 september 2020

Kunstenares Marion van Bergen is gekozen om de Zundert Groen Imago Prijs te ontwerpen. Het gaat om het ontwerp van een prijs die elk jaar door de gemeente Zundert wordt uitgereikt op de GrootGroenPlus beurs.

 

De gemeente Zundert heeft in augustus, samenwerking met het Cultuurplatform,  de vraag uitgezet om een nieuw trofee voor de Zundert Groen Imago Prijs te ontwerpen. Verschillende kunstenaars hebben zich hiervoor aangemeld. Uit deze inzendingen mochten twee kunstenaars een schetsontwerp maken. Marion van Bergen is daarna gekozen om de nieuwe Zundert Groen Imago Prijs te ontwerpen. Het ontwerp bestaat uit drie losse schilderijen die samen één schilderij vormen. Dit ontwerp gaat drie jaar mee.

 

Prijs voor groen imago van Zundert

Elk jaar reikt gemeente Zundert de Zundert Groen Imago Prijs uit tijdens GrootGroenPlus beurs. De prijs gaat naar het bedrijf dat het groene imago van Zundert het beste laat zien. De gemeente heeft de prijs in het leven geroepen als aanmoedigingsprijs. Dit om de nadruk te leggen op het groene imago van Zundert.

 

De prijs wordt uitgereikt tijdens de beurs

De beurs is dit jaar digitaal en het vindt plaats op 30 september, 1 en 2 oktober. Tijdens de beurs maakt wethouder Economie, Johan de Beer, de winnaar bekend van de Zundert Groen Imago Prijs. Bij de bekendmaking vertelt wethouder De Beer meer over het ontwerp en over de kunstenaar.

 

Meer informatie over de beurs vind je op de website van GrootGroenPlus

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/kunstenares-marion-van-bergen-ontwerpt-zunderts-imagoprijs