29 december 2020

U kunt als kiesgerechtigde een ondersteuningsverklaring afleggen om een politieke partij te ondersteunen. Een politieke partij heeft deze verklaring nodig als deze voor het eerst deelneemt aan de verkiezingen, deelneemt na bij de vorige verkiezingen geen zetels te hebben behaald of deelneemt met een blanco lijst. De ondersteuningsverklaringen zijn bedoeld om te laten zien dat er voldoende draagvlak is in de samenleving voor deze partij.

In de periode van 4 januari tot en met 1 februari kunt u hiervoor terecht op het raadhuis tijdens onze openingstijden. Iedere werkdag tussen 09:00 en 12:30 uur en op woensdag tussen 16:00 uur en 19:30 uur. U hoeft hier géén afspraak voor te maken. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptiebalie in het Raadhuis.

In verband met de Covid-19 maatregelen willen wij voorkomen dat er teveel personen tegelijk in het raadhuis zijn. Wij verzoeken u om deze reden om alleen te komen. Wilt u met meer mensen komen? Maak dat een afspraak met ons door te bellen naar: 076 - 599 56 00.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/ondersteuningsverklaringen-tweede-kamer-verkiezingen-2021