05 oktober 2022

Roelands Boomkwekerijen heeft de negende editie van de Zunderts Groen Imago Prijs gewonnen. Hun stand presenteerde Zundert het beste als aantrekkelijke, groene gemeente. Ralph Bogers, wethouder Economie, maakte de winnaar bekend tijdens de aftrap van de beurs GrootGroenPlus. Aansluitend bezocht hij de stand om de prijs uit te reiken.

Wethouder Bogers is enthousiast over de stand van Roelands Boomkwekerijen: ‘Roelands brengt het hele proces van de boomteelt in beeld. Zaaien, stekken en oppotten, het is allemaal op een leuke manier verwerkt in de stand. Ook zijn verspreid door de stand zinnen die op Zundert slaan te zien, bijvoorbeeld: ‘Al bijna 40 jaar gegrond aan de Zundertse Goorbaan’. Roelands is creatief met het thema ‘Gegrond’ omgesprongen en heeft hier de mentaliteit van de Zundertse boomteelt mooi in verwerkt. Een geslaagde stand. Roelands Boomkwekerijen wint de Zunderts Groen Imago Prijs al voor de derde keer.

 

Kwaliteitscertificaat, wisseltrofee en trofee

Het is de negende keer dat de Zunderts Groen Imago Prijs wordt uitgereikt. De prijs bestaat uit een kwaliteitscertificaat, wisseltrofee en trofee. De twee laatstgenoemden zijn ontworpen door kunstenares Marion van Bergen. De wisseltrofee bestaat uit drie losse schilderijen die samen één schilderij vormen.

 

GrootGroenPlus

Van 5 tot en met 7 oktober is de 32e Internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus in Zundert. Ongeveer 225 kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België brengen de bezoeker op de hoogte van laatste ontwikkelingen in het  vakgebied. Het college van B&W bracht vanmorgen al een bezoek aan de beurs en spraken met de standhouders.

Kijk voor meer informatie op de website van GrootGroenPlus.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/roelands-boomkwekerijen-wint-de-zunderts-groen-imago-prijs