28 mei 2021

Gisteren startte de bouwwerkzaamheden bij het winkelcentrum in de Molenstraat. Op de hoek van de Molenstraat – Eikenlaan komt een modern woongebouw met winkels. Bovendien komen er huurappartementen in het middelduur/duur segment. Wethouder Kok gaf het symbolische startsein voor dit project.

De metamorfose is een welkome toevoeging aan het woningaanbod in het centrum. En een kwaliteitsimpuls voor het winkelend publiek. Er komt meer ruimte voor winkels en de passage verdwijnt. Aansluitend en als laatste wordt de parkeerplaats heringericht. In het voorjaar openen de winkels hun deuren.

‘Ik ben blij dat de werkzaamheden zijn gestart. Het gapende gat in de Molenstraat was voor meerdere inwoners een doorn in het oog. Dit verdwijnt nu. De ontwikkeling past in de mooie projecten die de afgelopen jaren in de Molenstraat tot stand zijn gekomen. Projecten die de straat en het centrum van Zundert meer uitstraling geeft’, vertelt wethouder Patrick Kok

We zijn blij dat we met dit project een waardevolle toevoeging geven aan de Molenstraat. Er komt meer winkelaanbod zoals een nieuwe Etos en Gall&Gall van dezelfde eigenaar. En er komen woningen beschikbaar. Geïnteresseerden voor de huurappartementen kunnen zich melden bij Hans Gevelingen Vastgoed’, aldus Jerry de Leeuw van Hans Geveling Supermarkten.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/start-van-metamorfose-winkelcentrum-in-de-molenstraat