17 september 2021

Op de plek waar nu nog voormalig hotel de Roskam staat, start Maas-Jacobs op 20 september met de werkzaamheden voor de nieuwbouw. Op deze locatie aan de Molenstraat 1a in Zundert worden 21 appartementen en horeca gerealiseerd.

Op maandag 20 september start Maas-Jacobs met de sloopwerkzaamheden van het voormalige hotel aan de Molenstraat 1a in Zundert. Naar verwachting start Maas-Jacobs na de jaarwisseling met de nieuwbouw van 21 appartementen en een horecaruimte. Het achtergelegen parkeerterrein zal in 2023 op de schop gaan, zodat het gelijktijdig met de nieuwbouw wordt opgeleverd. Meer informatie over het plan vindt u op www.deroskamzundert.nl.
 

Er is een enorme vraag naar woningen

Dit nieuwbouwplan voorziet ook in die vraag, ziet ook Patrick Kok, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling: “Het feit dat alle appartementen nu al zijn verkocht, zegt iets over die enorme vraag naar woningen. In de gemeente Zundert blijven we gestaag werken aan voldoende aanbod. Zundert heeft een versnelling ingezet en die wordt nu echt zichtbaar. In alle kernen wordt volop gebouwd en er zijn plannen in voorbereiding, waardoor ook volgend jaar de nodige bouwproductie wordt verwacht”.
 

Over de sloopwerkzaamheden

Tijdens de sloopwerkzaamheden wordt de doorgaande weg enkele dagen afgesloten om aanpassingen te verrichten voor het toekomstige bouwverkeer. De Molenstraat is op 27 en 28 september ter hoogte van de Roskam afgesloten voor autoverkeer.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/start-werkzaamheden-voor-nieuwbouw-voormalig-hotel-roskam-in-zundert