01 juli 2022

Op vrijdagmiddag 1 juli ontving Teun van Dam een Penning van algemene maatschappelijke verdiensten uit handen van burgemeester Joyce Vermue. Hij kreeg de gemeentelijke onderscheiding voor zijn bijzondere verdiensten voor de Zundertse gemeenschap op meerdere specifieke terreinen. De onderscheiding werd uitgereikt bij stichting Groen Doen.

 

Teun van Dam werd verrast bij Stichting Groen Doen in Zundert. Onder het oog van familie, vrienden, collega’s en cliënten van Groen Doen ontving de heer Van Dam de onderscheiding van Burgemeester Joyce Vermue.

 

Over Teun van Dam

Teun van Dam is van 2013 tot 2022 voorzitter geweest voor Stichting Groen Doen. Deze stichting organiseert dagbesteding voor mensen met een beperking. Hij is als vrijwilliger nog steeds betrokken.

Daarnaast is hij sinds 2012 burgerlid voor de VVD Zundert. Hij ondersteunt de fractie op het gebied van financiën en bestuur. En hij is vertegenwoordiger in verschillende gemeentelijke commissies, waaronder de auditcommissie.  In 2012 is hij ook gestart als penningmeester voor museum de Weeghreyse. In deze rol verzorgt hij onder andere de financiën en regelt de ANBI status van het museum.

In 2017 is stichting WindCent gestart. Teun van Dam is secretaris voor deze groene en duurzame stichting. Ook is hij actief betrokken bij overleggen tussen overheden over het Wind A16 project.

De organisaties omschrijven hem als een sociaal man, met een prettige en positieve manier van samenwerken.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/teun-van-dam-ontvangt-gemeentelijke-onderscheiding