05 augustus 2022

Vandaag, op vrijdag 5 augustus, is de nieuwe website www.visitzundert.com live gegaan. Ralph Bogers, wethouder Toerisme & Recreatie, had de eer om als eerste bezoeker de website te bekijken. 

Wat is er te doen? Waar kun je overnachten of een hapje eten? En waar kan je genieten van funshoppen en streekproducten uit ons gebied. Dit en nog meer vinden inwoners en bezoekers aan onze gemeente voortaan op www.visitzundert.com. Deze informatie blijft natuurlijk ook verkrijgbaar bij de balie van VVV Zundert in het Van GoghHuis op de Markt in Zundert.
 

VanGogh Huis is gratis toegankelijk op 5 augustus

Vandaag, 5 augustus, kan ook iedereen gratis het VanGogh Huis bezoeken. Dus een mooie gelegenheid om de nieuwe tentoonstelling ‘Dichter bij Vincent’ te bezoeken. Tussen 12 en 16 uur is er op elk heel uur een gratis rondleiding. Verder is er voor de liefhebbers gelegenheid een proefglaasje Zundert 10 Trappistenbier, en kun je in de VanGoghKamer de Corso Experience gaan zien.
 

Over de website

De website is een initiatief van PRET (Platform recreatie en toerisme) en VVV Zundert. Zij hebben nu één website ontwikkeld met daarop alle informatie over wat Zundert te bieden heeft aan bezoekers van binnen en buiten de gemeentegrenzen. Door gezamenlijk één website te starten koppelen zij het beleven van omgeving, cultuur en vrijetijdsactiviteiten meer met ondernemers. Daarnaast is het voordeel dat informatie gemakkelijk is uit te wisselen met andere toeristische informatiesites, zoals VisitBrabant.
 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/visitzundertcom-is-de-nieuwe-website-voor-toerisme-en-recreatie