19 april 2019

Wethouder De Beer, portefeuillehouder Recreatie en Toerisme, lanceerde zojuist (vrijdag 19 april) de Zundert City App. Deze app bundelt de informatie van www.zininzundert.nl in een mobiele versie. De website en app laten de bezoeker zien wat de gemeente Zundert te bieden heeft op het gebied van recreatie, toerisme, horeca en retail.

 

Vier culturele pijlers

De Zundert City App is, evenals www.zininzundert.nl, een initiatief van Zin in Zundert, wat weer een onderdeel is van Stichting PRET (Platform Recreatie en Toerisme). ‘De app laat op een overzichtelijke manier zien wat er voor de toerist allemaal te beleven is in de gemeente Zundert. Eten, drinken, shoppen, evenementen, slapen, horeca, retail en nieuws, de app geeft een totaaloverzicht. Ook worden de vier culturele pijlers: Van Gogh, Bloemencorso, Zundert Trappist en de natuurgebieden van de gemeente Zundert, extra uitgelicht,’ licht Gerda Geerts, voorzitter van Stichting PRET, toe. 

Wethouder De Beer is positief over de Zundert City App: ‘De gemeente Zundert heeft veel te bieden voor de toerist. De Zundert City App vat het brede recreatieve en toeristische aanbod samen en brengt het op een laagdrempelige wijze richting de doelgroep,’ vertelt hij enthousiast. 

 

Gratis te downloaden

De Zundert City App is gratis te downloaden via de App Store en de Google Play Store. De app biedt ondernemers de mogelijkheid tot het aanmaken van een gratis account. Zo kunnen ondernemers gericht hun aanbod onder de aandacht brengen. Neem, voor verdere vragen, contact op via zininzundert@pretzundert.nl.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/wethouder-de-beer-lanceert-zundert-city-app