12 juli 2021

Zaterdag 17 juli tussen 10.30 en 15.30 uur organiseert de gemeente Zundert een fietstocht. De route van 32 km gaat door de vijf dorpen en het buitengebied. Op 5 locaties staan leden van het college van B&W en ambtenaren. Zij gaan met de deelnemers in gesprek over hoe Zundert er over 30 jaar uit zou moeten zien. De route is vanaf donderdag te downloaden via onze website en af te halen bij het raadhuis.

Naast de fotowedstrijd en de enquête is dit het derde moment dat inwoners hun ideeën en meningen over hun leefomgeving kunnen delen. Wat gaat goed? Wat kan beter? Op 5 locaties tijdens de route wordt het gesprek aangegaan over verschillende thema’s.

  1. Leefbaar & gezond:                 Oud Rabobank Bredaseweg 2,  Zundert
  2. Aantrekkelijk en waardevol:    Vogelrevalidatiecentrum,  Luitertweg 36A, Klein Zundert
  3. Bereikbaar en toegankelijk:     Bon appetit, Kennedyplein 3, Rijsbergen
  4. Economisch vitaal:                  Boomkwekerij Minoor, Minoorstraat 5, Wernhout
  5. Duurzaam:                              Camping de Ossewei, Nieuwmoerseweg 18A, Achtmaal

 

Volg de gehele route of fiets een deel ervan

Deelnemers kunnen op verschillende punten instappen. Onderweg wordt er ook een versnapering aangeboden. Vanaf donderdag is de fietsroute te downloaden via onze website en af te halen bij het raadhuis. Ook liggen de routes klaar op de 5 locaties. Bij de route komt ook een ‘boodschappenlijstje voor Zundert’. Deelnemers kunnen hun ideeën en wensen hierop schrijven en op de locaties inleveren.

Download de fietsroute

Liever een digitale fietsroute? Klik dan hier.

 

 

Reacties worden gebruikt voor de omgevingsvisie

De gemeente gebruikt de reacties om de omgevingsvisie op te stellen. In deze visie staat omschreven hoe de gemeente er over 30 jaar eruit zou moeten zien. Op Samen Zundert is meer informatie te vinden. Ook staat hier de enquête en de fotowedstrijd voor de omgevingsvisie nog open.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/zaterdag-17-juli-fietstocht-zundert-in-een-lijstje