10 februari 2020

Burgemeester Vermue gaat per 17 februari over tot sluiting van het pand aan de Molenstraat 102/102A voor de duur van 6 maanden. In januari van dit jaar ontdekte politie twee hennepkwekerijen, een hennepstekkerij en een hennepdrogerij in dit pand.


Opiumwet

De burgemeester is, op basis van de Opiumwet (artikel 13b, eerste lid), bevoegd een pand voor een aantal maanden te sluiten als daar verdovende middelen worden verkocht, verstrekt, afgeleverd of aanwezig zijn.


Integrale controles
‘’Een mooi resultaat van de intensieve samenwerking met de politie’’, zo noemt burgemeester Vermue de vondst van afgelopen januari. ‘’We werken hard aan de bestrijding van ondermijnende criminaliteit. Er vinden meer integrale controles plaats en men gaat ons de komende tijd nadrukkelijker tegenkomen’’, besluit ze.
 

Veel hennepkwekerijen worden ontruimd dankzij signalen van buurtbewoners. Heeft u een vermoeden, twijfel dan niet om contact op te nemen met politie via 0900-8844. Of geef uw melding anoniem door via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/news/burgemeester-sluit-pand-na-vondst-hennepkwekerijen.html