05 maart 2019

Vandaag, tijdens het Agmaols Cabaret in MFA 'Gouw Hart, ontving Cees Gommers de Welzijnspenning van de gemeente Zundert uit handen van burgemeester Poppe - de Looff.

Cees Gommers is twee weken geleden gestopt als bestuurslid van de KBO Achtmaal, waar hij sinds 2008 actief was. In zijn tijd als bestuurslid was hij betrokken bij het in ere herstellen van het Kerkepad tussen de Oude Buisse Heide en Wallsteijn, waardoor het pad toegankelijk is voor wandelaars. Tevens kwam er mede op zijn initiatief een Praothuis, een rustplaats op de kruising Buntweg-Roosendaalsebaan. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is de organisatie gegroeid tot wat het nu is.

Zijn maatschappelijke betrokkenheid reikt verder. Zo was hij tussen 2000 en 2005 vice-voorzitter van Flobert-Gilde St. Cornelius. Sinds zijn pensionering staat hij jaarlijks in de dahliavelden voor buurschap Achtmaal. En hij helpt bij het onderhoud van de tuinen rondom de kerk, pastorie en het kerkhof. Dit alles doet hij met een lach op zijn gezicht en een vriendelijk woord voor eenieder.

Vanwege zijn jarenlange verdiensten voor de Zundertse maatschappij ontvangt de heer Gommers de Welzijnspenning.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/news/cees-gommers-ontvangt-gemeentelijke-onderscheiding.html