20 december 2018

Peter Kesseler en Frank Jansen zijn de nieuwe exploitanten van het CultuurCentrum Zundert. Zij volgen daarmee Wil Nouws op. Dit maakt het College B&W vandaag op 20 december bekend.


Werken aan een stabiele toekomst

Stichting CultuurCentrum Zundert en  de gemeente hebben zich ingespannen  om het cultureel programma vanaf oktober te laten starten, met Wil Nouws als uitbater. Dit is gelukt, waarna we zijn gaan kijken naar een duurzame exploitatie. We zijn in contact getreden met Peter Kesseler en Frank Jansen. Zij hebben een stevige achtergrond als culturele ondernemers en zodoende zijn we in goed overleg met elkaar de samenwerking aangegaan”, aldus wethouders Johan de Beer en Twan Zopfi. Gemeente Zundert is eigenaar van het pand. Stichting CultuurCentrum Zundert verzorgt de culturele programmering.


Exploitanten Frank Jansen en Peter Kesseler komen beiden uit Roosendaal en werken al jaren met elkaar samen: ”Het cultureel centrum gaat ‘op de schroef’. Vanuit onze culturele achtergrond zien we veel mogelijkheden voor het centrum. Van kindervoorstellingen tot muziekensembles, wij hopen een podium te bieden voor allerlei soorten activiteiten voor jong en oud. We verwachten daarbij een positieve samenwerking met stichting CultuurCentrum Zundert.  

Voorzitter van Stichting CultuurCentrum Zundert, Jan Damen: “Wij kijken uit naar een positieve samenwerking met de nieuwe exploitanten. Wij hopen snel met hen en de gemeente afspraken vast te leggen over onze rol in dit nieuwe concept. Daarbij is ons uitgangspunt dat wij de huidige succesvolle culturele programmering voortzetten”.

 

De komende tijd focussen de partners zich op de uitvoering van het culturele programma voor het winterseizoen met uitbreiding van andere activiteiten. Tegelijkertijd kijken ze verder naar de periode in de zomer en het cultureel seizoen van 2019-2020.

 

Over het CultuurCentrum Zundert

Het CultuurCentrum Zundert is gelegen in het pand aan de Molenstraat 5 te Zundert. Het beschikt over een theaterzaal, foyer, afhaalpunt van de bibliotheek, en ruimtes voor verenigingen voor repetities en bijeenkomsten.

 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/news/er-is-toekomst-voor-het-cultuurcentrum-zundert.html