02 oktober 2019

De jaarlijkse Zunderts Groen Imago Prijs is dit jaar uitgereikt aan het Rijsbergse bedrijf ESRI Potcultuur. Dit bedrijf slaagde er met zijn stand op de GrootGroenPlus beurs als beste in om de gemeente op de kaart te zetten als aantrekkelijke groene ondernemingsgemeente.

 

De prijs werd vanochtend op 2 oktober uitgereikt door Johan de Beer, wethouder Economie. Het is de zesde keer dat de gemeente Zundert de prijs uitreikt tijdens de officiële opening van de vakbeurs GrootGroenPlus. De prijs bestaat uit een Kwaliteitscertificaat, een wisselbeker en een trofee. De winnende stand van ESRI Potcultuur krijgt een speciale eyecatcher met het opschrift ‘Zunderts Groen Imago Prijs’. De winnaar zal veel aandacht krijgen van de aanwezige internationale pers.

“ESRI Potcultuur is er in geslaagd om met een mooie ruime stand de gemeente Zundert op de kaart te zetten als groene gemeente. De boomteeltsector is van groot economisch belang voor onze gemeente en onze regio. Met de imagoprijs blijven we op de trommels roffelen om aandacht te houden voor het belang van de boomteeltsector,” aldus wethouder De Beer.

Over GrootGroenPlus

De GrootGroenPlus Beurs wordt gehouden op 2, 3, en 4 oktober. Het is dé international vakbeurs voor de boomteeltsector. Bezoekers en media komen uit binnen- en buitenland naar Zundert om de beurs te bezoeken. Meer informatie vind je op de website

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/news/esri-potcultuur-wint-zunderts-groen-imago-prijs.html