28 januari 2020

Freek Compagne (60) is de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Zundert. Freek Compagne begint op 1 april 2020. Hij volgt Guus Broos op, die 31 december zijn functie neerlegde. Catharine Verberne (directeur) is waarnemend secretaris in de tussenperiode.

Onze nieuwe gemeentesecretaris heeft meer dan 39 jaar ervaring in het openbaar bestuur, waarvan 17 jaar als gemeentesecretaris/algemeen directeur. De heer Compagne was eerder gemeentesecretaris in de gemeente Sint-Oedenrode en de laatste jaren in de gemeente Waalre.

Freek Compagne heeft zin in zijn nieuwe baan. ”Ik ben gevallen voor Zundert omdat de netwerkgemeente helemaal past bij mijn droom over hoe een moderne gemeente moet werken. Ook hebben de verschillende bezoeken aan de gemeente een prachtig, groen, gastvrij en vriendelijke beeld opgeroepen. Geweldig dat ik daar de komende jaren mijn energie aan mag schenken”.

Burgemeester Vermue is blij met de komst van de nieuwe gemeentesecretaris: “We zochten een ervaren en gedreven secretaris die samen met de directeur en alle medewerkers de netwerkgemeente, zowel in de organisatie als in de samenwerking met onze partners, verdere verdieping en invulling kan geven. We zijn ervan overtuigd dat we deze persoon hebben gevonden in Freek.”

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/news/freek-compagne-nieuwe-gemeentesecretaris-van-de-gemeente-zundert.html