28 september 2017

Overeenkomst wordt op korte termijn afgesloten.


De gemeente Zundert sluit op korte termijn een overeenkomst met Eijndeloos Groen uit Zundert om het beheer en onderhoud van een groot deel van de rotondes binnen de gemeente voor de komende jaren uit te besteden aan deze lokale ondernemer.

Het gaat om diverse rotondes binnen de gemeente, de rotonde bij Beekzicht plus de drie nieuwe provinciale rotondes die bij de Randweg zijn aangelegd. De diverse rotondes binnen de gemeente zijn destijds ingericht volgens het thema “Vincent van Gogh” en blijven dat ook. De laatste vier rotondes zijn op dit moment op een minimaal niveau aangelegd. Eijndeloos Groen heeft zich gemeld om deze aanleg en het onderhoud via reclame-uitingen of adoptie van de rotondes voor zijn rekening te nemen.

Wethouder Johan de Beer vertelt: “Ik heb er alle vertrouwen in dat de gemeente en Eijndeloos Groen samen tot een mooi ontwerp komen voor de inrichting van de rotondes. Ik ben benieuwd naar de ideeën en ik ben ervan overtuigd dat de rotondes straks een hoogwaardige uitstraling krijgen.” Voor reclame-uitingen op de provinciale rotondes moet een vergunning worden aangevraagd. De overeenkomst wordt voor een periode van tien jaar gesloten.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/news/gemeente-zundert-besteedt-beheer-en-onderhoud-rotondes-uit-aan-eijndeloos-groen-1.html