12 september 2018

Vind jij ook dat er in Zundert en omgeving meer zonnepanelen de daken op kunnen?
Kom dan naar de startbijeenkomst van Buurkracht op 18 september aanstaande. Samen met buurtgenoten ga je ontdekken hoe je samen op de ideale manier zonnepanelen kunt regelen.

 

De kracht van buurkracht

De startbijeenkomst wordt georganiseerd door Buurkracht. Een maatschappelijk initiatief dat wij van harte ondersteunen. Net als wij, geloven ze bij Buurkracht dat zonnepanelen regelen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren samen doet. Dat werkt al op meer dan 300 plekken in Nederland.

 

Doe ook mee en krijg hulp en advies

Ga samen met je buren aan de slag en je krijgt toegang tot alle ervaringen en tips uit de andere buurkrachtbuurten die meedoen met Buurkracht. Je buurtbegeleider helpt ook met onder andere offertes en het enthousiast maken van buurtgenoten om met je mee te doen. Helemaal gratis en onafhankelijk.

 

Aanmelden voor startbijeenkomst

Wanneer:            dinsdag 18 van 20.00 tot 21.00 uur

                            vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, na afloop is er een drankje

Waar:                  CafĂ©-Zaal Schuttershof, Klein Zundertseweg 38

                            Zie routebeschrijving

Aanmelden:        via www.buurkracht.nl/zundert

 

Geen tijd om te komen?

Kun je niet aansluiten bij de startbijeenkomst, maar wil je toch samen met je buren zonnepanelen regelen? Dat kan ook. Neem dan contact op met Buurkracht. Dat kan via gert@buurkracht.nl

 

Vooral interesse in een zonnepanelenaanbod?

Je hoeft niet zelf in touw te komen om te profiteren van een mooi zonnepanelenaanbod via de buren. Je kunt je hiervoor opgeven via  https://zonnepanelen.buurkracht.nl/zonnepanelen/ Buurkracht informeert je dan als er een aanbod via de buren beschikbaar is.

 

Heb je vragen?

Kijk voor meer informatie op buurkracht.nl. Je kunt ook contact opnemen met Buurkracht via 088 857 22 00 en service@buurkracht.nl.

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/news/samen-met-je-buren-zonnepanelen-regelen-kom-naar-de-startbijeenkomst-buurkracht.html