04 september 2018

Buurtschap 't Stuk heeft de eerste prijs behaald tijdens het Bloemencorso 2018. De wagen van ontwerpers Johan Raats, Jack Schetters, Joël Sprenkels en Hans Arnouts kreeg van de jury 563 punten, wat goed was voor een eerste prijs. 

 

Winnaar snel bekend
De wagen 'Iguana Interaction' passeerde als eerste de Markt. Bij de tweede doorkomst was de spanning daarom snel weg, toen de omroepsters de magische woorden: 'Jullie mogen stoppen', spraken. Buurtschap Klein-Zundert haalde met hun wagen 'Pestdokter' de tweede prijs binnen (557 punten), buurschap Tiggelaar vulde de top-3 aan met de wagen 'Out of Space' (536 punten). 

Publieksjury
De winnaar van vorig jaar, Schijf, moest door technische problemen afhaken voor de tweede doorkomst. Met diskwalificatie tot gevolg. Wel behaalde Schijf, met de wagen 'The Last Yeti', een derde publieksprijs. De eerste publieksprijs was voor buurtschap Wernhout met 'We hangen de clown uit!'. De 'Pestdokter' van buurtschap Klein-Zundert behaalde, naast de tweede juryprijs, ook de tweede publieksprijs. 

Kijk voor de volledige uitslag op: www.corsozundert.nl/ons-corso/uitslag-2018/

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/news/t-stuk-winnaar-bloemencorso-2018.html