Wij staan voor u klaar!

Achter het VAB-loket zit een team van ambtenaren met kennis van verschillende gebieden, zoals vergunningverlening, ruimtelijke ordening en veiligheid. Het team probeert u maximaal te helpen bij het vinden van de juiste mogelijkheden of oplossingen voor uw plannen.

Wekelijks overleggen we op een vast moment om lopende zaken en nieuwe situaties te bespreken. Zo worden vragen en initiatieven in samenhang met andere thema’s beoordeeld en probeert de gemeente proactief mee te denken. U kunt dus rekenen op snelle antwoorden.
 

U kunt contact opnemen met ons om ideeën voor te leggen, om plannen te bespreken en voor advies. Samen bekijken we of uw initiatief levensvatbaar is. Dit kan telefonisch, per email, bij het gemeentehuis of bij u thuis.

Let op: bent u op zoek naar een beschikbare locatie, dan kunt u het beste contact opnemen met een makelaar. De gemeente kan u hier niet bij helpen.

VAB-loket team

De leden van het VAB-loket zijn: 

 

Naam

Functie

Johan Huijben (Voorzitter)

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening -
Specialist buitengebied

Robin de Ruijter

Adviseur Ruimtelijke Ordening

Daisy van Dordrecht

Adviseur veiligheid, vergunningverlening en handhaving

Marien Provoost

Projectleider VAB's

 

 

VAB-loket in ontwikkeling

Deze pagina wordt regelmatig aangevuld. Aanvullende VAB-mogelijkheden en extra informatie wordt tezijnertijd toegevoegd. Heeft u bij het bezoek aan de site niet gevonden waar u naar op zoek was? Bezoek de site dan later opnieuw of neem contact op met het VAB-loket.