Voorzieningengids

De voorzieningengids geeft u overzicht van het voorzieningenaanbod bij u in de buurt. De vraag van de inwoner vormt de basis voor deze gids. Er worden voortdurend nieuwe voorzieningen toegevoegd aan de voorzieningengids. Onze voorzieningengids vindt u hier

Meer informatie over de voorzieningengids vindt u hier.

Wmo-loket elz

Heeft u een vraag over begeleiding, vervoer, woningaanpassing, huishoudelijke ondersteuning of bijvoorbeeld de aanvraag van een rolstoel? Dan kunt u terecht bij het Loket elz (contact en algemene informatie). Heeft u behoefte aan meer uitgebreide informatie over Wmo en Loket elz dan kunt u die lezen op 'Wmo en Loket elz'.

Samen met u wordt gekeken naar een oplossing voor uw ondersteuningsvraag. Allereerst wordt er gekeken naar uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden binnen uw netwerk. Als de situatie het toelaat wordt direct met u een vraaggesprek gevoerd of er wordt een vervolgafspraak gemaakt voor een zogeheten keukentafelgesprek. De medewerkers van het Wmo-loket komen dan bij u langs.

Contactgegevens

Elz is gevestigd in Gezondheidscentrum De Welborg, Welborg 14 in Zundert.
In Etten-Leur is Elz gevestigd in het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4.

Openingstijden locatie Zundert:

  • Enkel op afspraak. Er liggen contactformulieren in De Welborg, deze zijn ook hier te downloaden (PDF, 17 kb) . U kunt deze inleveren in een afgesloten brievenbus in De Welborg, er wordt dan binnen twee werkdagen contact met u opgenomen.   

Openingstijden locatie Etten-Leur:

  • maandag tot en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.


Tel (076) 502 40 25 (ma t/m vr 9.00-12.00 uur)
E-mail elz@etten-leur.nl.