A59: werkzaamheden tussen knooppunt Sabina en knooppunt Noordhoek; (richting Roosendaal en Breda); 2-3 juni 

Dit item is verlopen op 04-06-2017.

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A59 tussen knooppunt Sabina en knooppunt Noordhoek in de richting van Roosendaal en Breda. Hierdoor is van vrijdag 2 juni 21.00 uur tot zaterdag 3 juni 08.00 uur de A59 vanaf knooppunt Sabina tot knooppunt Noordhoek in de richting van Roosendaal en Breda afgesloten voor het verkeer. Hierdoor is op- en afrit (24) Fijnaart richting Roosendaal en Breda ook afgesloten. Daarnaast is de verbindingsweg A4/A59 ter hoogte van knooppunt Sabina komende vanuit Rotterdam richting Roosendaal en Breda eveneens afgesloten. Alsmede de verbindingsweg A4/A59 ter hoogte van knooppunt Sabina komende vanuit Bergen op Zoom richting Roosendaal en Breda. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 25 minuten. 

Afsluitingen

  • A59 tussen knooppunt Sabina en knooppunt Noordhoek richting Roosendaal en Breda 
  • Verbindingsweg A29/A59 ter hoogte van knooppunt Sabina komende vanuit Rotterdam richting Roosendaal en Breda 
  • Verbindingsweg A4/A59 ter hoogte van knooppunt Sabina komende vanuit Bergen op Zoom richting Roosendaal en Breda  
  • Op- en afrit (24) Fijnaart komende uit Rotterdam/Bergen op Zoom in de richting van Roosendaal en Breda  

Vrijdag 2 juni 21.00 uur tot zaterdag 3 juni 08.00 uur.  

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2017 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden

U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).
 

Logo Buurtpreventie     Naambord Molenstraat

Logo West-Brabants Archief

                Logo rekenkamercommissie