Vacature: Senior Communicatieadviseur 28 uur per week

Dit item is verlopen op 27-02-2017.

De gemeente Zundert is op zoek naar nieuwe collega's. Zundert is namelijk volop in beweging. Samen bouwen we aan een nieuwe organisatie. Een organisatie die aansluit bij de veranderende samenleving en inspeelt op de behoefte van inwoners, ondernemers, organisaties en verenigingen. Inwoners verwachten een andere, meer faciliterende rol van de gemeente. Een gemeente die ruimte geeft aan initiatieven van inwoners, samen zoekt naar oplossingen, resultaten neerzet en in netwerken samenwerkt. Een gemeente die flexibel en efficiƫnt (samen)werkt en medewerkers de ruimte geeft om hun talenten te ontwikkelen. Initiatief, lef, flexibiliteit en goede sociale vaardigheden zijn kwaliteiten die wij belangrijk vinden in onze medewerkers.

Voor het taakveld Communicatie zijn we op zoek naar een: 

Senior Communicatieadviseur

voor 28 uur per week


Wat houden deze functies in?

Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van de gemeente en geeft richting aan het (social) mediabeleid. Een belangrijke rol is het ondersteunen van de directie bij de doorontwikkeling van de organisatie. Je geeft de communicatie van strategisch tot tactisch niveau handen en voeten en zorgt ervoor dat communicatie, samenwerken en burgerparticipatie in de hele organisatie 'tussen de oren' komt. Je analyseert complexe vraagstukken, signaleert maatschappelijk en politieke ontwikkelingen, en geeft advies aan bestuur en organisatie over de communicatieve consequenties hiervan. Ook heb je een rol binnen de lokale/districtelijke crisis- en rampencommunicatie.

Wat vragen we? 

Je bent een stevige, verbindende adviseur met een afgeronde communicatiestudie op hbo- of wo--niveau en bent minimaal 5 jaar werkzaam als communicatieadviseur. Bij voorkeur bij een overheidsorganisatie. Je hebt gevoel voor actualiteit en voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen. Ook heb je een talent voor het leggen van verbindingen, zowel naar buiten toe als binnen de eigen organisatie. Je bent in staat anderen enthousiast te maken voor en te coachen in communicatie, samenwerking en burgerparticipatie. Je bent flexibel, creatief, initiatiefrijk en op z'n tijd ook een pionier. Soms lekker eigenwijs en kritisch, maar altijd dienstbaar en collegiaal. Een teamspeler die complexe zaken scherp kan analyseren en goed kan adviseren. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je helemaal thuis in de laatste online en social media trends.

Wat bieden we je?

De functie wordt ingevuld voor 28 uur per week. De functionele schaal behorende bij deze functie (generieke functie Beleidsmedewerker B) is schaal 10. De gemeente Zundert kent reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en flexibele invulling van de werktijden.

Belangstelling om te solliciteren?

Graag nodigen wij je uit om je bij ons aan te sluiten. Stuur je brief en CV uiterlijk 26 februari 2017 naar vacature@zundert.nl.

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Nicolette Bovenhorst, Senior Communicatieadviseur, direct nummer 06-43 51 84 08.
Voor nadere informatie over de procedure neem je contact op met Inke Braspenning, cluster P&O, direct nummer 076-599 57 11.


 

Logo Buurtpreventie     Naambord Molenstraat

Logo West-Brabants Archief

                Logo rekenkamercommissie