Actueel overzicht wegwerkzaamheden

Dit is een actueel overzicht van de lopende wegwerkzaamheden in de gemeente Zundert. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt en is hieronder, gesplitst per kern, te raadplegen.

Ingeklapt

Achtmaal

Er zijn momenteel geen wegwerkzaamheden in Achtmaal.

Ingeklapt

Klein Zundert

Er zijn momenteel geen wegwerkzaamheden in Klein Zundert.

Ingeklapt

Rijsbergen

Er zijn momenteel geen wegwerkzaamheden in Rijsbergen.

Ingeklapt

Wernhout

Kleine Heistraat, Wernhout

 • Waar: Kleine Heistraat, vanaf de Wernhoutseweg tot richting Parc Patersven, Wernhout.
 • Wat: Verbreden éénrichtingsstuk Kleine Heistraat en werkzaamheden aan sloten en duikers.
 • Wanneer: 13 januari - 22 mei. 
 • Contactpersoon gemeente: dhr. Marnix van Andel, tel. 076-599 56 00.
 • Overlast: Tijdens de werkzaamheden is het werkgebied afgesloten voor doorgaand verkeer. Parc Patersven blijft via een plaatselijke omleiding bereikbaar.
 • Overig: De fasering ziet er als volgt uit: 
  • Fase 1: - van 13 januari tot en met 17 april - afgesloten voor alle verkeer. Verkeer voor Parc Patersven en woningen Kleine Heistraat wordt omgeleid via de Loosbergstraat en de Kleine Heistraat.
  • Fase 1 & 2: - van 20 april tot en met 22 mei - afgesloten voor alle verkeer. Verkeer voor Parc Patersven wordt omgeleid via de Bijltjesstraat en Kalmhoutsebaan. Parc Patersven is in deze periode via de achterzijde van het park bereikbaar. Woningen aan de Kleine Heistraat blijven bereikbaar via de Loosbergstraat en de Kleine Heistraat.
  • Fase nieuwe duiker Wernhoutseweg: - van 13 januari tot en met 28 januari - Doorgaand verkeer blijft mogelijk. 
Ingeklapt

Zundert

Noordelijke Entree, Zundert

Fase 1: kruispunt Bredaseweg - Meirseweg

Vanaf maandag 6 april start Krinkels aan de kruising Bredaseweg-Meirseweg. De kruising wordt afgesloten en het werkterrein ingericht. Vanaf dinsdag 7 april start Krinkels met het verwijderen van de oude asfaltbestrating. Daarna worden de rijbanen tussen de Van Goghstraat (Nassauplein) en de Meirseweg teruggebracht van twee naar één rijbaan en voorzien van nieuwe bestrating zoals in de Molenstraat. Ook wordt er hier een nieuw voetpad aangelegd. Het werk in deze fase duurt ongeveer vijf weken.

Fase 2: Kruising Bredaseweg – Vincent van Goghstraat (Nassauplein) 

In fase 2 wordt gewerkt aan de kruising Bredaseweg – Vincent van Goghstraat (Nassauplein). Dit werk start op 11 mei, na de afronding van fase 1. Het werk in fase 2 duurt ongeveer drie weken. Eind mei/begin juni is het gehele werk dan klaar.

Overlast voor het verkeer

Tussen het pand van de Rabobank en de Van Goghstraat (Nasssauplein) is in de eerste fase geen gemotoriseerd verkeer mogelijk. Bestemmingsverkeer vanuit Rijsbergen naar de Molenstraat wordt omgeleid via de Vincent van Gogstraat, Caspar Damstraat en Markt. In de tweede fase kan het gemotoriseerde verkeer wel weer via de Meirseweg de Molenstraat indraaien. Bestemmingsverkeer vanuit Rijsbergen wordt in deze fase omgeleid via de Willem Passtoorstraat.

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kan contact opgenomen worden met Krinkels via: molenstraatzundert@krinkels.nl of 076-2055555.

Ingeklapt

Meer informatie of vragen

Kijk voor meer informatie over de wegwerkzaamheden op de website van de Provincie Noord-Brabant. Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u contact opnemen met de gemeente via 076 - 599 56 00 of gemeente@zundert.nl.   

Ingeklapt