Inhoud

De redactie is in handen van de gemeente Zundert. Vragen of opmerkingen? Mail dan webmaster@zundert.nl.

Wet Digitale Overheid (WDO)

De gemeente Zundert wil de toegankelijkheid, uitwisselbaarheid en vindbaarheid van de informatie en diensten die zij via internet aanbiedt vergroten. Om dit doel te kunnen bereiken, streeft de gemeente ernaar zich aan de webrichtlijnen te houden. Deze zijn door de landelijke overheid ontwikkeld als kwaliteitseis voor overheidswebsites.

Op onze pagina 'Toegankelijkheid' vindt u meer informatie én onze Toegankelijkheidsverklaringen.

Veiligheid systemen

Wij vinden de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Toch kan het voorkomen dat er een zwakke plek in onze beveiliging zit. Wij werken graag met u samen. Zo kunnen wij onze klanten en systemen beter beschermen.

Vindt u een zwakke plek in onze beveiliging? Meld dit dan zo snel mogelijk bij ons. Kijk hiervoor op onze pagina 'Veiligheid systemen'.

Gebruik van algoritmes

Een algoritme is een set van regels en instructies die een computer geautomatiseerd volgt. Bijvoorbeeld bij het maken van berekeningen, om een probleem op te lossen of een vraag te beantwoorden. Meer over algoritmes leest u op de website Overheid.nl

De samenleving digitaliseert. Ook de gemeente Zundert. Daarbij maken we vaker gebruik van algoritmes. Het gebruik van algoritmes biedt kansen. Maar kent ook risico's. Wij zijn graag open en duidelijk over het gebruik van algoritmes. Daarom publiceren wij algoritmes in het Algoritmeregister van gemeente Zundert. Daar leggen we uit wat het algoritme precies doet.