Regionaal Energieloket

Kun je beter starten met het isoleren van je vloer? Of juist met zonnepanelen? Hoe werkt een warmtepomp? En welk (lokaal) bedrijf kan dit uitvoeren? Allemaal vragen waarop u antwoord kunt vinden via de website van het Regionaal Energieloket. Ook kunnen lokale ondernemers zich aanmelden om hun bedrijf in het bestand op te laten nemen.

Het Regionaal Energieloket is het energieloket dat gemeenten, lokale organisaties en het bedrijfsleven helpt om Nederland sneller duurzamer te maken.

De Huisscan

De HuisScan laat zien welke maatregelen het meest geschikt zijn voor elke woning. Ook krijgt men direct een overzicht van mogelijke subsidies. Woningeigenaren kunnen via het loket eenvoudig offertes opvragen bij aanbieders van energiemaatregelen. Kom je er als woningeigenaar zelf niet uit? Dan staat het team van RegionaalEnergieloket klaar met deskundig advies. Kortom, energiebesparing was nog nooit zo makkelijk! 

Aanbieder duurzaamheidsmaatregelen

Heeft een woning isoleren geen geheimen voor uw bedrijf? Is uw bedrijf gespecialiseerd in de aanleg van zonnepanelen? Of kan uw bedrijf onze inwoners op een andere manier helpen bij het verduurzamen van hun woning? Schijf uw bedrijf dan gratis in bij het Regionaal Energieloket. Uw krijgt een gratis profielpagina op basis van uw bedrijfsprofiel en werkgebied. Op deze manier komen woningeigenaren vanzelf bij uw bedrijf terecht voor bepaalde duurzaamheidsmaatregelen. U kunt zich aanmelden als aanbieder van duurzaamheidsmaatregelen via deze link.

Wat betekent aardgasvrij wonen voor uw woning?

Richting 2050 gaan we over op aardgasvrij wonen. Dit doen we stap voor stap en wijk voor wijk. Via het Regionaal Energieloket kunt u de situatie voor uw woning bekijken via de aardgasvrij-tool.