Wat is de Fashioncheque?

Een fashioncheque is een cadeaubon met een waarde van €100,- die je kunt inleveren bij een groot aantal lokale winkels en modeketens. Deze cheque gebruik je voor de aankoop van kleding en schoenen. Op de website www.fashioncheque.com kun je zien welke winkels hieraan meedoen.

In 2023 zijn er weer fashioncheques voor kinderen jonger dan 18 jaar, uit gezinnen met een laag inkomen. Stichting Leergeld reikt deze uit namens de gemeente Zundert. Dit gebeurt tussen 9 en 20 oktober. Let op: dat is wat eerder dan voorgaande jaren, omdat mensen dan in de herfstvakantie kunnen shoppen.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de fashioncheque zijn er een aantal voorwaarden: 

  • De cheque is voor kinderen uit gezinnen met een inkomen per maand tot € 2147,00. Of, in het geval van alleenstaand ouderschap, een inkomen per maand tot € 1.502,00.
  • Het kind moet op 1 september 2023 jonger zijn dan 18 jaar.
  • De cheque is bedoeld voor kleding of schoenen voor kinderen.
  • De fashioncheque is geldig voor inwoners van de gemeente Zundert.

Wij vertrouwen erop dat u als ouder de cheque besteedt voor uw kinderen.

Vraag jouw Fashioncheque aan!

Gezinnen die bekend zijn bij de organisaties het Werkplein, Surplus, Schuldhulpverlening en Stichting Leergeld ontvangen in september automatisch een brief voor de fashioncheque.

Heeft u als ouder geen brief ontvangen? Maar komt uw kind wel in aanmerking voor een fashioncheque? Meldt u zich dan voor 30 september 2023 aan door een mail te sturen naar info@leergeldnoordwestbrabant.nl of te bellen naar 06-12823979. Zij nemen daarna contact met u op. U moet zich dus melden bij Stichting Leergeld, niet bij ons als gemeente.