Wat is de Fashion Cheque?

Een fashion cheque is een cadeaubon met een waarde van 100 Euro die je inlevert bij een groot aantal lokale winkels en modeketens. Deze cheque gebruik je voor de aankoop van kleding en schoenen. Op de website www.fashioncheque.com kun je zien welke winkels hieraan meedoen.

 

De gemeente Zundert reikt ook in 2021 weer fashion cheques uit aan kinderen jonger dan 18 jaar, uit gezinnen met een laag inkomen. Dit doen we in november. 

Ingeklapt

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de Fashion Cheque zijn er een aantal voorwaarden: 

  • De cheque is voor kinderen uit gezinnen met een inkomen per maand tot € 1903,00. Of, in het geval van alleenstaand ouderschap, een inkomen per maand tot € 1.332,00.
  • Het kind moet op 1 oktober 2021 jonger zijn dan 18 jaar.
  • De cheque is bedoeld voor kleding of schoenen voor kinderen.
  • De fashion cheque is geldig voor inwoners van de gemeente Zundert.

Wij vertrouwen erop dat u als ouder de cheque besteedt voor uw kinderen.

Ingeklapt

Vraag jouw Fashion Cheque aan!

Gezinnen die bekend zijn bij de organisaties het Werkplein, Surplus, Schuldhulpverlening en Stichting Leergeld ontvangen begin november automatisch een brief voor de fashion cheque.

 

Heeft u als ouder geen brief ontvangen? Maar komt uw kind wel in aanmerking voor een fashion cheque? Meldt u zich dan voor 15 november 2021 aan door een mail te sturen naar gemeente@zundert.nl. Wij nemen daarna contact met u op.

Ingeklapt