Vraag jouw kledingcheque aan!

Nieuwe kleding uitzoeken en lekker shoppen net als leeftijdgenootjes: de gemeente Zundert gunt het ieder kind. Daarom reikt ze kledingcheques uit aan kinderen jonger dan 18, uit gezinnen met een maandelijks inkomen tot €1.818 of, in het geval van alleenstaand ouderschap, een maandelijks inkomen tot €1.273. 

Kinderen ontvangen een eigen Fashion Cheque ter waarde van €100,-. Deze cheque kunnen ze besteden bij tientallen winkels die zijn aangesloten bij www.fashioncheque.com. 

Heeft u als ouder geen brief ontvangen, maar komt uw kind wel in aanmerking voor een cheque? Meldt u dan voor 15 oktober 2019 aan door een mail te sturen naar gemeente@zundert.nl.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de Fashion Cheque zijn er een aantal voorwaarden: 

  • De peildatum voor inkomens is 1 augustus 2019.
  • Met het inkomen wordt het netto maandinkomen bedoeld.
  • Het kind is jonger dan 18 jaar.
  • De cheque is bedoeld voor kleding of schoenen voor kinderen. 
  • De fashion cheque is alleen geldig voor inwoners van de gemeente Zundert.

Wij vertrouwen erop dat u als ouder(s) de cheque(s) besteedt voor uw kinderen.

Ophaalmomenten

De cheque(s) moeten persoonlijk worden opgehaald. Hiervoor werkt de gemeente samen met Surplus Welzijn en Stichting Leergeld. Ophalen kan bij Surplus Welzijn in Gezondheidscentrum de Welborg (De Welborg 9 in Zundert). 

Let op: u wordt uitgenodigd voor een van de ophaalmomenten.

Bij het ophalen kunnen vrijwilligers ondersteunen en kijken of iemand eventueel recht heeft meer inkomensvoorzieningen. 

Neem bij het ophalen de (eventueel) ontvangen brief mee. Evenals een geldig identiteitsbewijs. Met het in ontvangst nemen van de Fashion Cheque gaat u akkoord met de voorwaarden. Uw gegevens worden verwerkt in het kader van inkomensondersteunende voorzieningen in de gemeente Zundert.