Trouwambtenaren:

Wilt u dat een van de trouwambtenaren van de gemeente het huwelijk voltrekt, dan wordt er een aparte afspraak met u gemaakt over de ceremonie. U kunt daarbij uw persoonlijke wensen aangeven.

Om u te helpen bij uw keuze stellen de trouwambtenaren zich aan u voor.

Kees Vogels

Ik ben  getrouwd en vader van twee kinderen. In mijn arbeidzaam leven ben ik ruim 30 jaar directeur geweest van verschillende basisscholen. Ook  in mijn vrije tijd heb ik veel met mensen gewerkt. Zo was ik 8 jaar regisseur van het Rijsbergs toneel en 10 jaar van de Bonte Avond. Ook regisseer ik al enkele jaren het ouderentoneel. Ben ruim 25 jaar lid geweest van de carnavalsvereniging en heb 16 jaar in de gemeenteraad gezeten. Mijn hobby’s zijn: tennis, muziek maken, theaterbezoek en reizen. En….een keer  per jaar zit ik met een lange baard  op een wit paard.

Sinds een aantal jaren ben ik benoemd als buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand en doe ik dit werk met veel plezier. Trouwen is een serieuze zaak. Goede voorbereiding is voor mij dan ook vanzelfsprekend. Tijdens een gesprek met  het toekomstige bruidspaar kunnen de wensen kenbaar gemaakt worden en wordt de 'ceremonie' doorgenomen. Trouwen moet iets speciaals zijn. Daarom is het goed dat bruidspaar en ambtenaar elkaar kennen. Omdat er toch vaak sprake is van enige spanning, mag de nodige humor niet ontbreken. Er mag best gelachen worden. Die persoonlijke invalshoek moet er voor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

Michiel van Hees

Jullie bruiloft, dat is de mooiste dag van jullie leven. Een dag waarop je met familie en vrienden viert dat je voor elkaar gekozen hebt. Een dag om nooit te vergeten. Het is steeds weer een genoegen om zo’n bijzonder moment mee te maken.Om ervoor te zorgen dat de huwelijkssluiting loopt zoals het bruidspaar dat wenst - het is immers jullie dag - maak ik samen met jullie een huwelijkssluiting die bij je past. De juiste woorden, een goede toon, niet te zwaar maar met het juiste gewicht voor jullie moment. Zodat jullie achteraf denken: Ja, zo hebben we het bedoeld.

Mijn naam is Michiel van Hees, in 1973 geboren en daarna getogen in Zundert en inmiddels met vrouw en kindjes wonend in Utrecht. Ik ben werkzaam als ondernemer/adviseur in de gezondheidszorg, speel improvisatie theater en squash en maak tijd vrij voor reizen en, in september, het Bloemencorso.

Willy van Schie

Al enkele jaren heb ik affiniteit met bruiloften. Ik mag deze vaak verzorgen tot de laatste dans op het huwelijksfeest. Vanaf het voorjaar van 2014 mag ik zelf huwelijken voltrekken en dat is toch stiekem één van mijn dromen geweest. Een bruiloft vieren is mooi en op die mooie dag heeft de huwelijksvoltrekking een heel belangrijke rol. Jullie kiezen die dag voor elkaar en iedereen mag dat weten! Daarbij wil ik jullie graag bijstaan; vooraf en op de dag zelf als trouwambtenaar waarbij ik jullie op een mooie, maar vooral leuke en ongedwongen manier in het huwelijk zal verbinden.

Wie ben ik? Mijn naam is Willy van Schie, geboren in 1969, getrouwd en we hebben één zoon. Opgegroeid in Breda en sinds 2008 wonen wij met veel plezier in Zundert. Als horecaondernemer hou ik van gezelligheid, maar vooral van gastvrijheid. Het mensen naar de zin maken en behandelen zoals zij zelf behandeld willen worden. Verder ben ik iemand die van carnaval houdt en sinds enkele jaren ook het corsovirus heeft ontvangen. Ook vervul ik diverse bestuursfuncties met veel plezier. Dus soms druk druk, maar betrokkenheid staat altijd voorop. Ik sta overal voor open!

Jos Vriends

Ik ben getrouwd en vader van een inmiddels volwassen tweeling. Mijn hele leven woon ik al met veel plezier in Zundert, want ik houd van onze gemeente. Ik vind het belangrijk om midden in de maatschappij te staan en daarom ben ik actief (geweest) bij diverse verenigingen en instellingen. Daarbij neem ik ook mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid in de vorm van vrijwilligerswerk en bestuursfuncties. Het buitengewoon ambtenaarschap burgerlijke stand past daar prima bij.

Mijn doel is om van elke huwelijkssluiting een formele gebeurtenis in een informele sfeer te maken. Een gebeurtenis waarbij zowel de huwelijkspartners als de genodigden zich op hun gemak voelen en met een goed gevoel en veel plezier terugkijken op dat fantastische moment. Een goede voorbereiding is het halve werk. In een kennismakingsgesprek laten we de huwelijkssluiting de revue passeren. Daarbij is de inbreng van de beide partners erg belangrijk, zodat het een op maat gesneden en persoonlijke bijeenkomst wordt. De huwelijksdag moet immers de mooiste en meest onvergetelijke dag uit het leven worden en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Esther van de Weygaert

De liefde vieren, dat is wat jullie op je trouwdag gaan doen.

De liefde kent veel verschillende vormen en kleuren. Het maakt de wereld een stukje mooier en zorgt voor verbinding.

Ik kan me niks mooiers voorstellen dan betrokken te mogen zijn bij deze mooie, bijzondere gebeurtenis, waarbij partners ten overstaan van iedereen laten weten: wij horen bij elkaar, wij gaan de verbinding aan, wij houden van elkaar, wij vieren vandaag de liefde tussen ons beide.

Tijdens een persoonlijk gesprek, bij jullie thuis, gaan we bespreken hoe jullie invulling willen geven aan het Ja-woord. Samen gaan we ervoor zorgen dat het een onvergetelijk persoonlijk moment zal worden, waarin jullie wensen voorop staan.

Zelf ben ik getrouwd in april 1994. Samen hebben wij 2 kinderen, 1 zoon die al uit huis is en samenwoont en een dochter die op het punt staat haar vleugels uit te slaan.

Wij troffen een hele leuke trouwambtenaar die de moeite had genomen om te ontdekken wie wij waren. Daar kwam een prachtige persoonlijke speech uit voort.

Het is belangrijk dat we een klik hebben zodat we een fijne samenwerking kunnen opbouwen waar iedereen zich prettig bij voelt.

Ik hoor graag hoe jullie persoonlijke verhaal eruitziet. Ik wil jullie leren kennen zodat ik jullie liefdesverhaal kan vertellen en jullie met elkaar een fantastisch mooie trouwceremonie zullen beleven.